Vi har skiftet navn til Calmlish

Vi  har skiftet navn! Og vi fejrer det med en spritny hjemmeside og selvfølgelig en masse tilbud ;)

Måske du allerede har opdaget en del ændringer hos os de sidste 6 måneder, hvor vi bl.a. er vokset fra 2-4. I denne periode har vi også gået og summet over et nyt navn og nu er det endelig landet!

Vores nye navn, Calmlish, er sammensat af ordene “calm” + “stylish”, da vi så gerne vil gøre ro til det nye sort. For os har det altid været vigtigt at følge med tidens ånd og skabe produkter ud fra tidens behov. Da vi startede Honest Beauty Talks i 21015 var det ud fra et massivt behov for gennemsigtighed og ærlighed omkring skønhedsprodukter og de reelle årsager til hud i ubalance. Det var netop den ærlige snak om hudproblemer vi ville bidrage med gennem vores kurser, bog og workshops. 

Ærligheden og gennemsigtigheden er naturligvis stadig urokkelige værdier for os, men nu føler vi at tiden er rigtig til at tage et kvantespring videre med Calmlish i en større mission om at skabe holistisk ro og enkelhed for krop og sjæl. 

"Vi drømmer faktisk om en verden, hvor ro er det nye sort"

En af nutidens helt store udfordringer er stress. Derfor er omdrejningspunktet for alle vores produkter at skabe ro i en verden, hvor man konstant skal stå til rådighed. Med Calmlish ønsker vi at inspirere til et nyt ideal hvor ro er moderne og stilfuldt og hvor vi rent faktisk trives fremfor at drives. Vores mission er at skabe sanselig tilstedeværelse, fylde hverdagen med behagelige øjeblikke og forførende ro gennem ærlige, lækre og stilfulde produkter, som man glæder sig til at bruge.

Alle vores produkter og beauty tools har ro og selvprioritering som fællesnævner og er designet til at skabe ro i sindet, ro i kroppen, ro i nervesystemet - og sidst, men ikke mindst, ro i huden. Tanken bag er, at produkterne skaber ro og velvære i nervesystemet, så huden kan reparere sig selv uden overflødige produkter.

Navneskiftet afspejle sig også i en ny visuel identitet og hjemmeside, som vi længe har glædet os til at dele med dig! Vi har lyttet til den konstruktive feedback, vi har fået gennem årene, derfor fremstor hjemmesiden nu meget mere forenklet, så roligheden og det intuitive får plads og oplevelsen for dig bliver rolig og let. 

Vi har naturligvis også nye produkter på vej, men det får du mere info på et andet tidspunkt. Nu vil vi bare åbne de virtuelle døre op for dig på calmlish.dk

Brug rabatkoden calmlish20 ved check ud fro 20% rabat på alt i shoppen. Tilbudet gælder til og med 7 september.

Har du feedback til navn og nye hjemmeside, så vil vi hjertens gerne høre den.
Din mening betyder alt for os.

← Forrige Næste →