Zero Waste

Zero Waste

I Calmlish har vi stort fokus på zero waste. Det betyder, vi har et retursystem, hvor vi genbruger og upcycler vores kunders ødelagte beauty tools samt restkrystaller fra vores fabriks produktion af beauty tools. Intet går til spilde. Vores upcycled silke beauty tools poser og øjenmasker, er produceret af det bæredygtige mærke Sissel Edelbo, ud fra de silkerester, der er tilbage, når de producerer tøj af brugte silkesarier.

Vores æsker er produceret i England på en fabrik, der fokuserer på zero waste og genbrug.

Har du tabt din Gua Sha?

Stress ikke over det

Send den i stedet retur til os og så modtager du en rabatkode på 200 kr til www.calmlish.dk, som gælder ved køb for 399 kr eller derover.

Vi tror på zero waste og genbruger din ødelagte krystal til fyld i øjenmasker, lommesten og smykker i samarbejde med Nordenstam Jewellery.

Sådan gør du

Send din gua sha eller roller retur til:

Calmlish 
Tuenvej 565 
9870 sindal
Att. Laila Eskildsen

Vigtigt! Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, email samt besked om at du ønsker at ombytte den ødelagte krystal til en rabatkode.

Du vælger selv hvilken fragtmetode du vil anvende (eks. PostNord, GLS, DAO etc) Såfremt at du vælger DAO, så skal du vælge pakkeshoppen DagliBrugsen Mosbjerg samt email care@calmlish.com samt telefonnummer 61342660

Når vi har modtaget din ødelagte gua sha eller roller, så får du en mail tilbage med rabatkode.