I Calmlish har vi stort fokus på zero waste. Det betyder, vi har et retursystem, hvor vi genbruger og upcycler vores kunders ødelagte beauty tools samt restkrystaller fra vores fabriks produktion af beauty tools. Intet går til spilde. Vores upcycled silke beauty tools poser og øjenmasker, er produceret af det bæredygtige mærke Sissel Edelbo, ud fra de silkerester, der er tilbage, når de producerer tøj af brugte silkesarier.

Vores æsker er produceret i England på en fabrik, der fokuserer på zero waste og genbrug.

Har du tabt din Gua Sha?

Stress ikke over det

Send den i stedet retur til os og så modtager du en rabatkode på 25% til køb af en ny Gua Sha eller Glow Roller på www.calmlish.dk, som gælder pr. køb for 399 kr eller derover. Rabatten kan ikke kombineres sammen med andre tilbud, rabatter eller andre produkter udover gua sha'er og face rollers.  

Bemærk at rabatkoden skal anvendes indenfor 30 dage .

Vi tror på zero waste og genbruger din ødelagte krystal til fyld i øjenmasker, lommesten og smykker i samarbejde med Nordenstam Jewellery.

Sådan gør du

Send din gua sha eller roller retur til:

Calmlish Copenhagen ApS
A.P Møllers Allé 37
2791 Dragør

Vigtigt! Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, email samt besked om at du ønsker at ombytte den ødelagte krystal til en rabatkode. Vi anbefaler at du gemmer din postkvittering som dokumentation for, at pakken er sendt retur til os. Bemærk at pakken skal sendes direkte til vores lager og ikke til en pakkeshop. 

Når vi har modtaget din ødelagte gua sha eller roller, så får du en mail tilbage med rabatkode som skal anvendes inden for 30 dage.