Glød

 

Hvad er glød i huden? Med glød mener vi den kulør og udstråling som man får lige efter en rask gåtur i frisk luft. Du ved, den der pulserende sart rosa farve i kinderne og det  levende udtryk i huden.

Den sunde glød i huden er tegn på, at kredsløbet (blod)  og væske flowet  (lymfevæske) i huden fungerer optimalt.

Spændinger i ansigtets muskler, stress, koffein/stimulanser, stillesiddende arbejde, nakkespændinger og cigaretter sænker kredsløbet, hvilket ses i huden som mathed og livløshed og derfor kalder vi disse for “glød tyve”.

Denne glød er slet ikke svær at få frem. Det tager ikke mere end et par minutter med de rette teknikker. Ideelt fjerner du også så mange glød tyve som muligt ;)

 

Hvorfor opnår man glød med gua sha massage 

Vi kan stimulere blod- og lymfecirkulationen med regelmæssig Gua Sha massage. De gentagne skrab på huden samt den blide friktions massage sætter godt gang i blodcirkulationen til huden, hvilket giver en umiddelbar glød. Ved regelmæssig massage sender du mere ilt og næring til huden, hvilket giver en langvarig glød.

 

HVILKEN GUA SHA?

Du skal bruge en Gua Sha med takker for at opnå bedst resultat ift. glød. Nedenstående er et bud på Gua Sha'er fra Calmlish som du med fordel kan anvende til din Gua Sha massage. 

 

Sculpt Gua Sha / Glow Gua Sha 

Glow Gua Sha’en er designet med en lang tekstur side designet til at stimulere glød.  

Den lange tekstur side sætter gang i blodcirkulationen hvilket sætter skub i hudfornyelsen og giver en sund glød. Se tekstur siden som et viskelæder, der retouchere linjer, rynker og ar.

Glow Roller

Glow Rolleren har vi skabt til at give ekstra glød og liv i huden på blot få minutter. Glow rolleren kan bruges både med eller uden ansigtsolie/facebalm.

Glow rolleren har en tekstur ende med små takker, som stimulerer blodgennemstrømningen, når den rulles gentagne gange over huden. Gennem den øgede blodgennemstrømning kommer der ekstra næring til huden og dermed en øget glød. Brug tekstur-enden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som f.eks. over panderynken, kragetæerne, gamle acne ar, hals og hage.

 

GUIDE

Opnå glød med gua sha 

 • Påfør ansigtsolie eller facebalm
 • Hold tekstursiden på Glow Gua Shaen i 90° vinkel på huden.
 • Har du slap hud, så hold igen på huden med den ene hånd.
 • Bevæg nu tekstur siden af Gua Sha’en med let tryk og hurtigt tempo - frem og tilbage over huden - på denne måde laver du en let friktions massage.
 • Du kan bevæge Gua Sha’en op og ned, frem og tilbage eller zigzag - men ikke i cirkler.
 • Fortsæt et par minutter indtil huden er sart rosa.
 • Husk også nakke og hals for at løsne op i spændinger, så væske flowet til ansigtet kan flyde frit og ubesværet.

 

Vi er i gang med at lave videoer til dig, så du kan se præcis hvordan du gør :) 

Opnå glød med en ansigtsrulle

 • Du kan bruge Glow Rolleren med eller uden ansigtsolie/facebalm.
 • Brug tekstur-enden og rul med let tryk men hurtigt tempo -  frem og tilbage over huden, sådan at du laver en let friktions massage.
 • Du kan bevæge rolleren op og ned, frem og tilbage eller zigzag over huden, men ikke i cirkler.
 • Fortsæt et par minutter indtil huden er sart rosa.
 • Husk også nakke og hals for at løsne op i spændinger, så væske flowet til ansigtet kan flyde frit og ubesværet. 

 

Vi er i gang med at lave videoer til dig, så du kan se præcis hvordan du gør :) 

 

 

Boost din glød indefra

Hvis du gerne vil forebygge tørhed, væskeophobning, for tidlig aldring af huden og rødme, så må det ske indefra og ud. Det kan du gøre ved bl.a. at indtage gulerødder og havtornbær f.eks. som smoothie. Begge er de rige på carotenoider - som er den gruppe af farvepigmenter, der kan trænge igennem den skrøbelige cellemembranen og bremse inflammation inde i cellen, og beskytte cellemembranen. De orange carotenoider giver desuden en naturlig sol glød, hvis du spiser dem regelmæssigt.

Sådan laver du glow-smoothien med gulerødder og havtornbær:

 • Blend 2-3 dl gulerodsjuice med 1 dl frosne havtornbær. (fås ofte på frost)
 • Tilsæt 1 tsk god, koldpresset olivenolie eller 1/4 avocado, så du har nok fedtstof til at optage de fedtopløselige carotenoider.