Vi har udviklet og designet gua sha’er siden 2015. Vi har et stort fokus på høj kvalitet kombineret med bæredygtighed samt zero waste.

Vi har brugt mange år på at at finde de rigtige producenter og samarbejdspartnere, hvilket netop også afspejler sig i kvaliteten. 

Kvalitet

De smukke krystaller er skabt af naturen og efterfølgende håndlavet til gua sha'er og face rollers. 

For os er kvaliteten utrolig vigtigt - ikke blot hvor de kommer fra  - men også at både gua sha’erne og vores andre beauty tools holder længe i forhold til kvaliteten. F.eks. er det vigtigt at vores Glow Rollers ikke piver, når de ruller, at guldet ikke falmer, og at de dyrebare krystal hoveder ikke ryger af. 

Alle Gua Sha'er og Glow Rollers fra Calmlish er håndlavet og kommer igennem flere kvalitetskontroller, inden at de bliver sendt ud til dig som kunde. 

Vi håndsorterer vores gua sha'er og face rollers i 1. og 2. sortering.

Vi oplever desværre at mange sælger det hele som værende "1. sortering" eller smider de dårlige ud. Det har taget jorden tusindvis af år at lave disse smukke krystaller. Vi ønsker derfor ikke at blot ender i skraldespanden - eller at du som kunde får et ringere produkt end du har betalt for. 

Vil du læse mere om forskellen på 1. og 2. sortering, så læs mere her

Oplevelsen af vores produkter starter ikke der, hvor du prøver det på din egen hud - men i det øjeblik, hvor du modtager din pakke med vores produkter.

Alle beauty tools ligger i eksklusive sorte produktæsker med guldtryk - lavet i bæredygtigt genbrugsmateriale. 

I produktæskerne ligger der himalaya salt og  rosenblade samt en lille krystal sten.
Saltet er for at rense krystallernes energi, og rosenbladene for at give en dejlig duft oplevelse når du åbner din æske. Du kan lade gua sha'erne blive liggende i saltet og roserne, eller anvende salt og roser i et lækkert fod- eller karbad.

Krystaller

Alle vores krystaller er først og fremmest - naturlige. Med over en million år på bagen, er det meget naturligt at de ser ufuldkomne ud. Deres mange strukturer og teksturer fortæller historien om, hvordan de nøje er blevet udvalgt, udformet og designet til et unikt stykke værktøj i en stor variation af farver. Derfor takker vi dig som kunde, for at tilvælge naturens kraft. Det er ikke kun godt for dig, men også for din hud og planeten.  

Vi har certifikat på oprindelse på alle vores krystaller og fravælger bevidst miner fra eks. Madagascar som har et dårligt ry. Derfor kan vi i perioder risikere at have udsolgt af diverse krystaller, da vi ikke vil gå på kompromis. 

Bæredygtighed

 Ud over kvaliteten og oprindelsen af krystallerne, lægger vi stor vægt på bæredytighed og øver os hele tiden på at blive bedre til det.

Eksempelvis er alle vores æsker lavet i genbrugspap på en fabrik, som har fokus på bæredygdighed og zero waste. Vores elastikker rundt om æskerne er lavet af naturgummi i stedet for plastik. 

Vi har ligeledes valgt at spare på papir ved ikke at have trykte brugervejledningerne i alle æskerne. Men i stedet et lille kort i genbrugsmateriale med link til en online undervisningsunivers.  

Zero Waste Koncept

Alle de Gua Sha'er som ikke lever op til kvalitetskravet af hverken en 1. eller 2. sortering, anvender vi i stedet som en del af vores Zero Waste Koncept som du kan læse mere om her.

Zero Waste betyder også, at hvis du er så uheldig at tabe din gua sha, og den går i stykker - i stedet for at smide den ud, så kan du som kunde hos Calmlish sende den retur til os. Så genbruger vi den til smykker, knuste krystaller i eksempelvis øjenmasker m.m.. Derudover tildeler vi dig som kunde et tilgodebevis på 200 kr. til vores webshop, når vi får din ødelagte gua sha retur. Læs mere her.