VI DRØMMER OM EN VERDEN HVOR RO ER DET NYE SORT”

HVAD ER CALMLISH?

Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilbrand.

Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”. 
Vores ønske bag Calmlish er, at skabe et nyt ideal hvor ro er moderne og stilfuldt - og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives.

For os betyder Calmlish en livsstil med sanselig tilstedeværelse og forførende ro.

Det betyder at fællesnævneren for alle vores produkter er ro. 
Alle vores beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro i sindet, ro i kroppen og ro i huden.
 

HISTORIEN BAG CALMLISH 

Calmlish startede under navnet Honest Beauty Talks i 2015,  med en samtale mellem Maja og Tanja. En samtale og et håb om en lidt mere ærlig og kærlig skønhedsbranche. Et ønske om, at vi som kvinder lærer at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver os en virkning på både hud, krop og sind. 
Heraf opstod navnet Honest Beauty Talks. 
 
Det, vi har lært i vores arbejde som henholdsvis kosmetolog og holistisk hudterapeut igennem de sidste 10 år, er, at det er utroligt hårdt arbejde at symptombehandle, og det giver aldrig rigtigt et helt tilfredsstillende resultat. 
Løsningen er, at vi bliver nødt til at lægge lidt mere energi i dét vi gør, de produkter vi bruger, den måde vi bruger dem på - og vigtigst af alt - finde årsagen til “problemet”.


"VORES ERFARING ER AT STRESS ER EN AF DE STØRSTE ÅRSAGER, NÅR DET GÆLDER SUNDHEDS- OG SKØNHEDSUDFORDRINGER"

For os er det vigtigt  at følge med tidens ånd og skabe produkter ud fra tidens behov. 
En af vores tids store udfordringer er stress. Derfor er omdrejningspunktet for alle vores produkter  at skabe ro i en verden, hvor  man konstant skal stå til rådighed.

Vi har en stærk mission om at skabe behagelige øjeblikke og give ro i hverdagen med ærlige, stilfulde produkter du kun behøver købe én gang. 

PERSONERNE BAG 

DENISE LOMHOLT

Denise har med mere end 12 års erfaring fra den digitale branche - ansvaret for forretningen og de strategiske tiltag. Denise har været med på sidelinjen helt fra, faktisk var det i hendes badekar vi havde det allerførste fotoshoot i 2015.

MAJA LEMMEKE

Maja har arbejdet som kosmetolog i mere end 10 år samt erhvervet sig forskellige typer uddannelser med et holistisk fokus. Maja arbejder ud fra princippet “indefra og ud” med fokus på årsagsbehandling frem for blot symptombehandling. Majas fokus er slow beauty og mindfulness -hvor skønhed er en følelses, der skabes indeni én. 

TANJA ESKILDSEN

Tanja er stifter af Holistisk Hudterapeut Uddannelsen og har et langt CV indenfor forskellige behandlingsformer af krop, sind og hud. Tanjas erfaring og evige nysgerrighed gør, at hun kigger på mennesket som helhed og har hjulpet flere hundrede klienter i sin praksis. 

LAILA BUNK, PARTNER

Laila har +20 års erfaring som grafisk designer og er Calmlish’s skarpe æstetiske øje som har været med på sidelinjen helt fra start. Logo’et som vi har haft helt fra start kan vi takke Laila for.