Kvalitet

Calmlish er lig høj kvalitet.

Alle Gua Sha'er og Glow Rollers fra Calmlish kommer derfor igennem flere kvalitetskontroller, inden at de bliver sendt ud til dig som kunde. 

Vi håndsorterer vores gua sha'er og face rollers i 1. og 2. sortering.

Vi oplever desværre at mange sælger det hele som værende "1. sortering" eller smider de dårlige ud. Det har taget jorden tusindvis af år at lave disse smukke krystaller. Vi ønsker derfor ikke at blot ender i skraldespanden - eller at du som kunde får et ringere produkt end du har betalt for. 

Alle de Gua Sha'er som ikke lever op til kvalitetskravet af hverken en 1. eller 2. sortering, anvender vi i stedet som en del af vores Zero Waste Koncept som du kan læse mere om her.

Forskellen på 1. & 2. sortering

Krystallerne er skabt af naturen og efterfølgende håndlavet til en Gua Sha.
Derfor er der ikke to der er ens. Krystallerne kan have forskellige farver samt variationer og formerne kan variere.

Når en Gua Sha ikke lever op til de høje krav som 1. sortering, så bliver de klassificeret som en 2. sortering.

De klassificeres efter følgende:

Farve / Krystal

Krystallerne er som sagt skabt af naturen og der vil altid være variationer i farven og naturlige strukturer i selve krystallen. 

Når hvert enkelt eksemplar vurderes, så bliver det gjort ud fra hvor meget farven afviger fra det forventede samt hvad der er acceptabelt.

Eks. kan en rosakvarts nogle gange være helt hvid. Først når man lægger den på et hvidt stykke papir kan man ane et lyserødt skær. I sådan et tilfælde vil denne klassificeres som en 2. sortering, hvis farven afviger for meget fra det forventet. 

Jo lysere en krystal er des tydeligere kan man se krystallens naturlige struktur. Disse er ikke altid revner, men som sagt blot en del af strukturen i krystallen. Såfremt det er en revne som vurderes som værende en risiko for at gua sha'en kan knække, så bliver denne i stedet anvendt i vores Zero Waste koncept med andre ødelagte krystaller.  

Kvalitet

Eftersom at Gua Sha'erne er håndlavet, så kan der godt være nogle få ridser eller huller på den store flade selv på en 1. sortering. Men hvis dette overskrider grænsen ift. en 1. sortering kvalitet, så bliver gua sha'en klassificeret som en 2. sortering. 

De fleste 2. sorterings Gua Sha'er har små ridser eller hakker. Glow Rollers i 2. sortering mangler oftes en "tak" på tekstur-enden. 

Kvalitetstjekket går også ud på om eksempelvis Glow Rolleren er lige i metallet eller om der mangler de små plastikdutter i Roller-hovedet. 

Det er stadig sikkert at anvende gua sha'en eller Glow Rolleren, selv hvis ved disse skønhedsfejl. Vi anbefaler dog at du vælger en 1. sortering, såfremt du har en sart og sensitiv hud.

Form

Der kan nogle gange være variationer i selve formen af gua sha'en. Såfremt formen afviger mere end acceptabelt fra det forventede, så klassificeres dette som 2. sortering.