Levering & Returnering

Levering & Returnering

Levering

Ved køb over DKK 899,- er der gratis levering i hele Danmark.

Bemærk at fri fragt ikke er gældende ved aktiv rabatkoder.

Fragtprisen er DKK 19,-  for levering til pakkeshop med GLS og DKK 29,- for hjemmelevering med GLS. Fri fragt for ordre under DKK 899,-

Vi behandler løbende ordrer og bestræber os på en hurtig og nem levering. Alle varer sendes med GLS fra vores lager alle hverdage. Varer bestilt inden kl. 12 afsendes samme dag. Vær obs på at der godt kan være et par dages ekstra leveringstid ved udsalg mm.

For ordrer med levering udenfor Danmark anvendes PostNord og fragtprisen blive beregnet ved checkout, når du indtaster dine leveringsoplysninger. 

Ændringer i din ordre

Du kan ændre eller afbestille din ordre, hvis den ikke er blevet afsendt fra vores lager. Kontakt os på care@calmlish.com hurtigst muligt, hvis du ønsker at ændre din ordre, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Returnering

Calmlish giver 14 dages fuld returret/fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. En vare skal returneres ubrugt, i original emballage og i samme stand som du modtog den. 

Når vi har modtaget returpakken og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt og senest 8 dage efter modtagelsen, refundere købsbeløbet til din konto. 

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returnering af varer. Husk at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelsen samt gerne en begrundelse for returnering. Det er vigtigt at du gemmer din postkvittering som dokumentation for, at pakken er sendt retur til os. 

Returadressen er:
Calmlish Copenhagen ApS
A.P Møllers Allé 17
DK - 2791 Dragør
care@calmlish.com

Reklamation

Ved reklamation på en vare, bedes du sende billede af fejlen samt ordrebekræftelse til care@calmlish.com. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med yderligere information omkring din situation.