Hvad er en krystal?

“En krystal er et fast stof hvor de indgående atomer, molekyler eller ioner er ordnet i et gentagende mønster i alle rumlige dimensioner. Mange stoffer på væskeform vil danne krystaller når de som følge af ændringer i temperatur eller tryk omdannes til faste stoffer.”
(kilde: wikipedia)

Krystaller findes i tusindvis af variationer og mange farver.
Vi anvender krystallerne rosakvarts, aventurin, sodalit, bjergkrystal, ametyst, hæmatit, mookaite, obsidian og regnbueflurit.

Hos Calmlish forhandler vi krystaller fra mange forskellige lande bl.a. Australien, Brasilien, Madagascar, Indien, Canada og Kina. Vores krystaller er af den bedste kvalitet og altid 100% naturlige. 

Healende egenskaber?

Ifølge Einsteins relativitetsteori så indeholder alt som har en “masse” energi. Dette gælder også krystaller. 

Krystaller  er i tusindvis af år blevet brugt til at lindre symptomer samt beskytte og tiltrække gode ting til mennesker. Krystallerne er bl.a. blevet brugt i den 5000 år gamle kinesiske lægevidenskab samt i den indiske ayurvediske medicin. I det gamle Egypten og Grækenland  knuste og påsmurte man krystaller til make-up og som beskyttelse i krig. Indianerne bruger stadig udvalgte krystaller for deres gode egenskaber den dag i dag.

Krystallernes egenskaber er baseret på tusindvis af års erfaring, men er ikke videnskabeligt dokumenteret.

Vi vil gerne invitere dig til at gøre dine egne erfaringer med vores smukke krystaller. Brug din intuition og æstetiske sans som guide når du skal vælge din krystal, eller lad dig inspirere af vores opsummering om de forskellige krystallers erfarede egenskaber her. 

BJERGKRYSTAL

Indeholder alle regnbuens farver. Dens virkning er derfor også mangesidet og kan bruges af alle. Den er særlig god til dig, der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav. Bjergkrystal hjælper med at samle dine tanker et sted og virker afklarende samt rensende på krop og sind.

SODALIT

Står for flow og bruges især når vi vil stimulere lymfesystemet som f.eks. ved hævede øjne eller væskeophobning eller urenheder i huden.
Den er til dig, der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Samt slippe gammel frygt der holder dig tilbage. Dens energi giver en følelsestilstand af tillid, ro, orden, mod og overblik.

AMETYST

Giver ro i sind og hud, Den er til dig, der er en rigtig power-kvinde, som har brug for en time-out fra en travl hverdag med mere gøren end væren. Den har en rensende effekt på krop, sind og hud. Ametyst bruges ofte ved søvnproblemer og derfor god at opbevare i soveværelset eller under hovedpuden.

ROSAKVARTS

Rosakvarts står for selvkærlighed, selvprioritering, ro og harmoni.
Den er til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. 

AVENTURIN

Aventurin er en rigtig vitalitets krystal. Den er til dig der er frihedselsker og livsnyder, men som oftest kommer til at sidde fast i pligter, overarbejde og et overaktivt hoved. Aventurin repræsenterer lethed, eventyr og livsenergi.

OBSIDIAN

Giver huden ekstra beskyttelse mod stråling og forurening både energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk. Den er til dig, der er stresset og sidder mange timer bag skærmen. Denne vulkanske sten bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger.
Bonusinfo: Den er desuden kendt fra Game of Thrones som "Dragonglass".

REGNBUEFLURIT

Vi kalder regnbueflurit for et følelsesmæssige facelist. Den hjælper med at skabe ro, så der er plads til klarhed, fokus og overskud kan lande. Regnbueflurit hjælper med at stimulere hudfornyelsen og vi elsker at bruge den til smårynker og ujævn hudtone. 

MOOKAITE

Mookaite er en dybt healende og groundende krystal som hjælper os med at holde os evigt unge i sindet. Derfor bruger vi den i alle vores lifting facials. 

HÆMATIT

Hæmatit er til dig der trænger til at komme væk fra hovedets stressende tanker og ned i kroppen og grounde. Derfor bruger vi den i facials til stresset hud og problemhud.

 

Zero Waste - Vi passer på miljøet og dig

I Calmlish har vi stort fokus på zero waste. Det betyder, vi har et retursystem, hvor vi genbruger og upcycler vores kunders ødelagte beauty tools samt restkrystaller fra vores fabriks produktion af beauty tools. Intet går til spilde.
 

Læs mere om hvordan du kan bruge krystaller:

Naturlige skønhedsprodukter med krystaller

Vores guide til Gua Sha

Ansigt: Gua Sha til ansigtet  samt ansigtsruller

Krop: Gua Sha til kroppen