Hvorfor olie eller facebalm?

Inden at du starter på din Gua Sha massage, så skal din hud være nyrenset.

Når vi laver selve gua sha massagen, skal gua sha'en kunne glide let uden at trække i huden. Derfor anvender vi altid en ansigtsolie eller facebalm, når vi laver gua sha massage. Serum og creme vil trænge alt for hurtigt ind i huden, så vi ender med at trække huden frem og tilbage i stedet for at glide på huden. 

Samtidigt er det vigtigt at vi ikke har for fed olie eller for meget produkt på huden, da gua sha'en så ikke vil kunne få ordentligt fat, og behandlingen vil derfor ikke være nær så effektiv.

Vores Gua Sha balm 01 er udviklet til at give den helt rigtige balance mellem "træk og slip" på huden, så gua sha'en glider som den skal, samtidigt med at gua sha'en får godt fat i huden. Calmlish facebalm 01 passer til alle hudtyper og tilstopper ikke porerne.

Er du mest til ansigtsolie, så sørg for at vælge en olie, der passer til netop din hudtype.

Brug nedenstående guide til at finde den rigtige olie til din hudtype

Olie til alle hudtyper

Squlane

Squalane er den perfekte "ikke-fedtende" ansigtsolie, som samtidig efterlader huden silkeblød og fugtmættet. Vores Squalane er ikke en komplet olie, men en olie bestanddel udvundet af europæiske oliven, som gør, at den trænger hurtigt ind i huden, men samtidig har et godt "slip" der får gua sha'en til at glide let. 

Brug gerne 5-7 dråber til en gua sha massage, da Squalane trænger hurtigt ind i huden. Hvis du mærker at gua sha'en begynder at trække i huden frem for at glide fast over huden, påfører du blot et par dråber mere.

Du kan købe Squalene her

Olie til tør hud

Squalene

Squalane er ligeledes skøn til tør hud, da den hjælper med at bevare fugten. Det er også derfor vi kalder den fugtmagneten. 

Du kan købe Squalene her

Facebalm 01

Facebalm 01 er ideel til tør hud, da indholdet af kokom og sheasmør hjælper huden med at holde på fugten i op til 24 timer. Denne kan du med fordel anvende i stedet for din alm. ansigtscreme eller din rensecreme. Facebalm er en alt-i-en balm.

Du kan købe Facebalm 01 her

Facebalm Co-lab Havtorn

Hvis du vil gå skridtet videre så skal du vælge vores Facebalm Co-lab med Tina Lykkegaard. 

Basens bund er lavet af de samme 6 ingredienser som vores Facebalm 01, men med et lidt højere indhold af sheabutter og kokombutter. Dette for at gøre balmen ekstra hudbeskyttende. Desuden indeholder balmen den samme unikke olieblanding som Facebalm 01, men der er tilføjet havtorn for at give den en reparerende effekt.

Du kan købe Facebalm co-lab med havtorn her

Olie til sensitiv eller problem hud

Inca Inchi

Hvis din hud er i udbrud (svær rødme eller acne) skal du vente med at lave gua sha massage til der ikke længere er udbrud. Du kan dog godt lave gua sha massage på hals og nakke (hvis der ikke er udbrud), som kan hjælpe med at forbedre lymfe- og blodcirkulationen til ansigtet indtil  huden falder til ro. Til denne massage er Inca Inchi olien rigtig god. 

Ved tilstoppede porer og svag rødme/sensitivitet kan du sagtens lave blid gua sha massage. Til denne hudtype anbefaler vi også Inca Inchi olie - også kaldet problemløseren. Indholdet af omega 3 og e-vitamin vil hjælpe med at få huden til at hele og falde til ro.

Har du fedtet hud eller kombineret hud vil inca inchi også være helt perfekt til dig, da den trænger hurtigt ind og derfor ikke føles fedtet på huden.

Køb Inca Inchi faceoil her

Olie til moden hud

Squalane + Havtorn

Kombinationen af fugtmagneten squalane med den hud-reparerende havtorn er en skøn blanding til moden hud samt linjer og rynker.

Her blander du 1 dråbe havtorn med 5-7 dråber squalane til en gua sha massage.

Bruger du mere end 1 dråbe havtorn kan du opleve at huden bliver midlertidigt orange, men bliv ikke forskrækket - farven bliver hurtigt erstattet med en sund glød i stedet :) Pas dog på dit tøj eller sengetøj, da det nemt kan misfarves. 

Du kan købe Squalene her

Du kan købe Havtorn her

Olie til kroppen

Kropsolien der ikke fedter

Jojoba olie er en af vores yndlings kropsolier efter morgenbade, da den trænger lynhurtigt ind uden at fedte. Jojoba olie er faktisk slet ikke en olie men en flydende voks, der beskytter hudbarrieren.

Du kan købe Jojobaoilie her

Den ultimative gua sha kropsolie

Bland 30ml arnika olie ekstrakt i din yndlings kropsolie f.eks. fra Tina Lykkegaard. Brug evt. lidt af kropsolie inden, således at du er sikker på, at de 30ml arnika olie kan være i flasken.

Denne gua sha olie mod cellulite giver det perfekte underlag til krops gua sha massage, og hjælper med til at forebygge og pleje evt. blå mærker, der kan opstå, når du begynder på krops gua sha massagen.

Du kan bruge blandingen op til 4 gange om dagen direkte på de blå mærker for at få dem til at forsvinde hurtigere. Bonuseffekten er at du får den blødeste hud med den flotteste glød.

Du kan købe Tina Lykkegaards kropsolie her

Du kan købe Arnika olie her