Bemærk at vi ikke sender ordrer i Kristi Himmelsfartsferien fra d. 13.-16. april

Glow Gua Sha Guide

Glow Gua Sha Guide

TAK FORDI, AT DU HAR VALGT VORES GLOW GUA SHA.

Denne hjerteformede Gua Sha med teksturside, har vi designet til en nem og hurtig Gua Sha facial. Brug den glatte side til traditionelt Gua Sha massage og lymfedrænage, og siden med tekstur til at skabe hudfornyelse og glød. Se tekstursiden som et viskelæder, der udvisker linjer, rynker og ar.

FORDELE VED LIFT GUA SHA:

 • Forbedrer blodcirkulation
 • Giver fornyet glød i huden
 • Reducerer rynker
 • Fjerner/mindsker mørke rander og poser under øjnene
Glow Gua Sha

Hvad er en Gua Sha?

Gua Sha [udtales ”gwa sja”] er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der er blevet brugt i flere tusinde år i Kina. Gua betyder ”at skrabe”, og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Det betyder at man skraber på huden - med en sten - for at fjerne stagneret energi, “affaldsstoffer”, ophobet lymfevæske, spændinger og smerter. Det er en effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt.

Til skrabningen bruges specielle Gua Sha Sten. Vores Gua Sha redskaber er udelukkende skabt af ægte krystaller. Du kan læse om de forskellige krystallers virkning her

Sådan virker Gua Sha Massage

Spændinger

Når spændingen ophobes i et område, blokerer det energien fra at yde optimalt. Dette skaber et overskud af energi i et område af ansigtet og en mangel i et andet område. Spændingen laver med tiden en blokering af cirkulationen, der til sidst bliver til en rynke.

Vores Gua Sha massage er udarbejdet, så den naturligt presser og strækker nerver og muskler. Dette frigiver spændingen, så energien kan flyde frit igen. Ved at udføre massagen regelmæssigt kan du undgå disse blokeringer. 
Det toner ansigtet og stimulerer kroppens naturligt selvhelbredende evner.

Bindevævet

Bindevævet er det stof, der ligger mellem huden og musklerne. Med tiden bliver bindevævet svagt, og det betyder, at huden slipper væk fra musklerne - det giver rynker og slap hud.

Ved de rette teknikker styrker vi forholdet mellem vores hud og muskler. Cirkulationen øges, og det giver en forbedret hudtone i ansigtet.

Lymfesystemet

Vi har ca. 900 lymfeknuder i kroppen, hvor 200 af dem sidder i halsen. Lymfeknuderne er bønneformet og kan variere i størrelse fra få mm til ca. 2 cm.

Lymfedrænagen udgør en vigtig del af vores Gua Sha behandlinger. I næsten alle vores facials og på kroppen arbejder vi med lymfen, og dræner ud til lymfeknuderne.

Når blodet i kapillærerne afgiver næringsstoffer til kroppens væv, siver der en hel del væske ud i vævet. Dette er lymfevæske, der kaldes lymfe - på latin betyder Lympha “klart vand”. Lymfevæsken er en klar væske, der bl.a. indeholder affaldsstoffer fra celler i kroppens væv. Den kan også indeholde fremmede organismer eller partikler som bakterier, virus osv. Lymfekapillærer er en slags små tråde, der suger væsken op, de løber sammen til lymfekar, og derefter til en lymfeknude.

Når lymfevæsken når til lymfeknuderne, vil den her blive renset, det er derfor oplagt at kalde lymfeknuderne for vores rensningsanlæg. Når vi laver en lymfedrænage, arbejder vi altid langs lymfebanerne og i lymfesystemets retning.

Er lymfesystemet skadet eller dens funktion nedsat, samles væsken i huden. Der kan derfor opstå et lymfeødem, som fører til hævelser, smerter og øget risiko for infektioner. Lymfens opgave er bl.a. at føre overskudsvæsken væk fra huden og rense kroppen for fremmede mikroorganismer og affaldsstoffer.

Ved hjælp af lymfedrænagen kan vi stimulere lymfekredsløbet, og på den måde fjerne væskeansamlingerne i huden. Ved stimulering af lymfen kan vi også hjælpe mange forskellige hudtilstande som bumser, cellulite og rødme.

  VEDLIGEHOLDELSE

  Det er vigtigt at du renser din Gua Sha. Vask den i mild sæbe og koldt vand. Brug eventuel en fugtig klud til at vaske med. Husk at tørre din Gua Sha godt. Vi anbefaler at du renser den hver gang at du har anvendt den. 

  Da krystaller bærer en energi, er det vigtigt, de bliver renset optimalt, hvis du vil have de bedste egenskaber ud af dem.

  Læg din krystal gua sha til rensning i et saltbad lavet af 3 dl vand og 1 spsk havsalt i 1-24 timer. Efterfølgende skyller du salten af med koldt vand, inden du bruger den.

  Glow Gua Sha

  Vejledning

  Det eneste, du skal bruge, er Glow Gua Shasamt en ansigtsolie eller facebalm. Det er vigtigt, du har et produkt på huden, inden du begynder at skrabe med dit Gua Sha redskab, så du ikke laver skade på huden. Din Glow Gua Sha er også perfekt til at få dine produkter til at blive optaget bedre i huden.

  I vores Gua Sha massage har vi valgt at kombinere traditionelle Gua Sha teknikker med lymfedrænage, åndedrætsterapi, krystal healing og klassiske lifting og afspændingsteknikker. Vores mål har været at lave en nem og effektiv selvbehandlingsteknik, du trygt og sikkert kan udføre derhjemme. Idéen bag er, at du på denne måde selv kan tage hånd om din huds skønhed og sundhed på en 100% naturlig, ikke invasiv og bæredygtig måde.

  Teknikker

  Glow Gua Sha Guide

  1) Buede side
  Side 1 er til kæbekant, kindben og øjenbryn

  2) Store takker
  Side 2 er til at udglatning af rynker, opstramning samt til at få gang i blodcirkulationen.

  3) Enden
  Side 3 kan bruges til spændinger ved kæbe, øjenbryn m.m.

  5) Den lange side
  Side 5 bruges til lifting teknikker, klassisk gua sha skrabeteknik samt afsluttende lymfedrænage. 

  Sådan laver du en Gua Sha Massage

  Start med at påfør din favoritolie eller facebalm. Husk altid først at rense huden og din Gua Sha.

  Brug et øjeblik på at tjek ind i dig selv, lad dit åndedræt blive roligt og dybt, og lav evt lidt nakkerul frem og tilbage, for at løsne spændinger og komme ind i en afslappet tilstand. 

  Se nedenstående videoer for guide

    Videoer

   Teknikker og introduktion

   Lifting teknikker
   Guide 

    

   HVORNÅR MÅ MAN IKKE BRUGE GUA SHA?

   Gua Sha massage er ikke ideel, hvis du har følgende:

   • Gravid
   • Solskoldet hud
   • Svamp
   • Betændt hud
   • Sår
   • Skadet hud
   • Hudkræft
   • Sygdom
   • Hævede lymfekirtler
   • Feber

   ZERO WASTE

   Passer du godt på din Gua Sha, kan den holde hele livet. Dét er bæredygtig skønhed for os. Taber du din Gua Sha fra Calmlish, så send den retur til os og modtag en rabatkode på 200 kr. Læs mere her

   HVAD ER CALMLISH?

   Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilbrand.

   Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”. 
   Vores ønske bag Calmlish er, at skabe et nyt ideal hvor ro er moderne og stilfuldt - og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives.

   For os betyder Calmlish en livsstil med sanselig tilstedeværelse og forførende ro.

   Det betyder at fællesnævneren for alle vores produkter er ro. 
   Alle vores beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro i sindet, ro i kroppen og ro i huden.
    

   VI DRØMMER OM EN VERDEN HVOR RO ER DET NYE SORT”

   Læs mere om personerne bag Calmlish her