Tak fordi, at du har valgt vores Glow Roller. 

Calmlish Glow Roller giver ekstra glød og liv i huden på blot få minutter.  Den er super nem og hurtig at bruge - Fx. om morgen hvis du har brug for “vække” huden blidt og kærligt. Det er en alt i én rulle, der både sætter gang i blodcirkulationen med sin teksturende og fjerner væskeophobninger med sin glatte side.

FORDELE VED FACE ROLLER

  • Forbereder blodcirkulationen
  • Giver fornyet glød i huden
  • Reducerer rynker
  • Gør porerne mindre
  • Ansigtet genvinder elasticitet 
  • Fremmer hudens smidighed
  • Fjerner/mindsker mørke rander og poser under øjnene 

Materiale

Alle vores Glow Rollers er alle er unikke i udseende og er lavet af ægte krystal samt af nikkelfri metal.

Glow Rolleren findes i 6 forskellige krystaller: Ametyst (lilla), Rosakvarts (lyserød), Aventurin (grøn), Bjergkrystal (klar), Obsidian (sort), Sodalit (blå).
Vi har valgt at anvende bjergkrystal i midten af rolleren, da bjergkrystal forstærker de andre krystallers virkning ifølge krystalenerigen. Læs om de forskellige krystallers virkning her.

Vedligeholdelse

Det er vigtigt at du renser krystal-enderne for bakterier, særligt tekstur delen. Vask den i mild sæbe og koldt vand. Brug eventuel en fugtig klud til at vaske med. Husk at tørre din roller godt. Vi anbefaler at du renser den hver gang at du har anvendt den. 

Vejledning

Du kan bruge Glow Rolleren både om aftenen og om morgenen. Om aftenen kan du arbejder lidt dybere og om morgenen kan du "vække" din hud blidt for at skabe glød m.m. Brug den gerne efter din hudplejerutine og på et rent ansigt uden makeup. 
Der er ingen regler for hvor ofte du skal bruge din Glow Roller. Men for et synligt resultat, vil vi anbefale dig at bruge din Glow Roller 3-5 gange om ugen. Alt afhængig af hvor lang tid du har, så kan du bruge den i blot få minutter op til en time. Start blidt ud og mærk efter hvordan din hud reagerer. 

Glow Rolleren har 2 ender; Den ene ende er glat, og den anden har tekstur.

TEKSTUR-DELEN
Bruges de steder, hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen. På denne måde kommer der ekstra næring til huden og en øget glød. Brug tekstur-delen der, hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som f.eks. over panderynken, kragetæerne, gamle acne ar, hals og hage. 

DEN GLATTE KRYSTAL
Bruges til blid lymfedrænage samt mod ømme ansigtsmuskler. Derudover til at køle huden ned, efter du har brugt tekstur-delen. Lymfedrænage hjælper lymfevæsken kærligt på vej i den rigtige retning, således at der fjernes væskeophobninger og affaldsstoffer fra ansigtet. Dette giver et rent og klart udseende. Når du afspænder ømme muskler i ansigtet, forebygger du rynker, idet de opstår af gentagne spændinger i ansigtet. Du skal altid slutte din behandling af med lymfedrænage. 

Sådan bruger du din Glow Roller

1) Åben lymfepunktet
Du skal altid starte med at åbne op for lymfepunktet, som er lige under kravebenet på begge sider. Dette gør du ved at rulle den glatte krystal-ende frem og tilbage et par gange på dette lymfepunkt
2) Tilføj glød og vitalitet
Brug tekstur enden over de steder, hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, kragetæerne, pigmentpletter, gamle acne-ar, hals og hage (de grå pile på billedet). Betragt tekstur-enden som et viskelæder ;o)
Du kan rulle op og ned, frem og tilbage og skråt - men ikke i cirkler.
Bliv et minut på hvert område indtil huden er blevet let lyserød.
Det er vigtigt, du ikke overstimulerer huden, og det er altid bedst at starte blidt ud.
Tekstur enden bør ikke bruges de steder, hvor du har sår, bumser, acne, eksem eller anden hudlidelse.
Hvis du har kæbespændninger eller lign., så kan du bruge den glatte krystal-ende til at rulle med et medium tryk de steder du har ømme muskler.
3) Afsluttende lymfedrænage. 
Sidste trin er lymfedrænage, der mindsker hævelse i ansigtet og renser huden for ophobede affaldsstoffer.
Start med 5-10 blide strøg med den glatte krystal-ende. Rul forsigtigt med et fjerlet tryk fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gerne helt op over toppen af hovedet.
Luk øjnene og træk vejret dybt.
Med åndedrættet slipper du spændinger, inklusive dem, der har sat sig fast som rynker og linjer.
4)
Med den glatte krystal ende ruller du blidt fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud mod toppen af øret; 3-10 gange med blide strøg. Fortsæt på samme måde i næste bane af panden, indtil du når øjenbrynet
5) 
Afslut med at dræne til lymfen ved at rulle den glatte krystal ende fra toppen af øret, ned langs halsen til kravebenspunket; 3-5 gange. Lymfepunkterne sidder i baner foran og bagved øret, så du kan rulle både foran og bagved. Gør dét, der føles bedst for dig
6) 
Med den glatte ende ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret; 3-10 gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange. Herefter fra mundvigen ud og op mod øret, og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret.
7)
Slut af med lymfedrænage (punkt 5) fra bunden af øret, ned langs halsen mod kravepunket; 3-5 gange

Videoguides

Zero Waste

Passer du godt på din Glow Roller, kan den holde hele livet. Dét er bæredygtig skønhed for os. Taber du din Glow Roller, så send den retur til os og modtag en rabatkode på 200 kr. Læs mere her

HVAD ER CALMLISH?

Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilbrand.

Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”. 
Vores ønske bag Calmlish er, at skabe et nyt ideal hvor ro er moderne og stilfuldt - og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives.

For os betyder Calmlish en livsstil med sanselig tilstedeværelse og forførende ro.

Det betyder at fællesnævneren for alle vores produkter er ro. 
Alle vores beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro i sindet, ro i kroppen og ro i huden.
 

VI DRØMMER OM EN VERDEN HVOR RO ER DET NYE SORT”

Læs mere om personerne bag Calmlish her