Honest Beauty Talks Bliver til Calmlish


Som du måske har set er Honest Beauty Talks blevet til Calmlish. 

Vores nye navn, Calmlish, er sammensat af ordene “calm” + “stylish”, da vi så gerne vil gøre ro til det nye sort. For os har det altid været vigtigt at følge med tidens ånd og skabe produkter ud fra tidens behov. Da vi startede Honest Beauty Talks i 21015 var det ud fra et massivt behov for gennemsigtighed og ærlighed omkring skønhedsprodukter og de reelle årsager til hud i ubalance. Det var netop den ærlige snak om hudproblemer vi ville bidrage med gennem vores kurser, bog og workshops.

Alle vores produkter og beauty tools har ro og selvprioritering som fællesnævner og er designet til at skabe ro i sindet, ro i kroppen, ro i nervesystemet - og sidst, men ikke mindst, ro i huden. Tanken bag er, at produkterne skaber ro og velvære i nervesystemet, så huden kan reparere sig selv uden overflødige produkter.

Derfor har vi skiftet navn

Navneskiftet afspejle sig også i en ny visuel identitet og hjemmeside, som vi længe har glædet os til at dele med dig! Vi har lyttet til den konstruktive feedback, vi har fået gennem årene, derfor fremstor hjemmesiden nu meget mere forenklet, så roligheden og det intuitive får plads og oplevelsen for dig bliver rolig og let.

Vi har naturligvis også nye produkter på vej, men det får du mere info på et andet tidspunkt. Nu vil vi bare åbne de virtuelle døre op for dig på calmlish.dk

Ærligheden og gennemsigtigheden er naturligvis stadig urokkelige værdier for os, men nu føler vi at tiden er rigtig til at tage et kvantespring videre med Calmlish i en større mission om at skabe holistisk ro og enkelhed for krop og sjæl.

"Vi drømmer faktisk om en verden, hvor ro er det nye sort"

For dig betyder det ikke noget, konceptet og folkene bag er stadig de samme. Har du tidligere købt et produkt hos Honest Beauty Talks gælder vores garanti stadig, hvor du stadig kan finde bøgerne fra Honest Beauty Talks.   

Vi holder derfor stadig fast i de oprindelig principper fra Honest Beauty Talks som du kan læse nedenfor:

Honest Beauty Talks blev skabt i håbet om, at vi sammen kan vende vores syn på skønhed, så vi kan leve i en verden, hvor skønhed skaber kærlighed & nydelse frem for stress, frygt og skam.

Vi praktiserer Holistic Self Care, fordi det for os er den perfekte kombination af en sund krop i balance, nydelse, velvære og selvkærlighed

Vi drømmer om en verden, hvor skønhed udspringer fra nydelse og velvære. En verden, hvor det er skønhed at have selvværd og kærlighed til sig selv. En verden, hvor vi lærer at lytte til vores krop, nære og opløfte den. Lige nu føler vi, at vi lever i en verden, hvor skønheden har mistet sin ægthed, og ærlighed er noget, man skal lede længe efter.

Vi lever i en verden af manipulerede modeller og med filter på vores hverdag. Dette ender ud i, at vi får et falsk syn på skønhed og mister os selv i kampen om at ligne noget, der ikke er virkeligt.

Skønhed er selvprioritering

Vi har skabt Honestbeautytalks i håb om, at vi sammen kan vende vores syn på skønhed, så vi kan leve i en verden, hvor skønhed skaber kærlighed og nydelse frem for stress, frygt og skam.

Holistic Self Care er for os altafgørende i vores skønhedsritualer, og det gode er, at man altid kan blive bedre. Det hele handler om at skabe et sundt skønhedsfundament. Inderst inde ved vi jo godt allesammen, at det ikke hjælper at putte glimmer på en lort - den lugter stadig. Hvis din krop er i en konstant stresstilstand, kan den ikke regenerere sig, forny din hud eller give dig energi og overskud.

Årsagsbehandling fremfor concealer

Det, vi har lært i vores arbejde som henholdsvis kosmetolog og holistisk hudterapeut igennem de sidste 10 år, er, at det er utroligt hårdt arbejde at symptombehandle, og det giver aldrig rigtigt et helt tilfredsstillende resultat. Løsningen er, at vi bliver nødt til at lægge lidt energi i det, vi gør, de produkter vi bruger, den måde vi bruger dem på, OG gå ind og finde årsagen til “problemet” for at undgå, det ikke opstår igen. Vi er meget kede af at skulle afsløre, at vi desværre ikke finder løsningen i en creme eller et hurtigt quick fix. Vi er kommet frem til, at vi opnår de bedste resultater ved at have et stærkt nervesystem, afbalancerede hormoner, en sund kost, et positivt sind og en masse livsnødvendig selvkærlighed.

Selvaccept fremfor filter

Vi kommer alle til at ældes før eller siden. Vi ser en stor vigtighed i, at vi lærer at føle os tilpas i vores egen hud og krop. Vi vil gå så vidt at sige, at det allervigtigste skønhedstips er at lave en selvaccept omkring, hvem du er, og forstå du er unik. Mange gange har vi for meget fokus på at ligne alle andre - det er noget, der nærmest er umuligt - og faktisk ret kedeligt.  

Læs også:

Hele historien bag Calmlish 

Honest Beauty Talks bøgerne

Vores guide til Gua Sha