Bedste og billigste bodyscrub mod cellulite og tør hud

Det er de små daglige ritualer, der gør hele forskellen i rejsen mod en glat, blød og bulefri krop i vores cellulite challenge. Vi præsenterer det for dig i små overskuelige bidder hver uge, så du undgår at blive overvældet, men blot skal have fokus på at få indsluset ugens indhold i din daglige rutine;)

Her får du en opskrift fra vores bog Honest Beauty Talks VOL 1. - det er vores absolut yndlings bodyscrub, der garantere silkeblød hud.

Dette slow beauty ritual har en helt speciel plads i vores hjerter, da vi endelig har fundet et sted, hvor vores elskede kaffe kan gøre nytte uden at lave ballade med vores nervesystem. Det har nemlig vist sig, at vores gamle kaffegrums er lidt af en mirakelmager, når det kommer til huden. Dem af jer, der allerede kender til kaffegrumspeelinger, ved godt, hvad vi mener, når vi siger, der er et liv før og efter kaffescrub.

DU SKAL BRUGE:

  • 2- 3 spsk. kaffegrums (selvfølgelig fra din økologiske kaffe, da vi ikke gider unødvendige giftstoffer i og uden på vores krop)

  • 1 spsk. kokosolie (din egen favoritolie kan også bruges)

  • 1 spsk. Epsomsalt eller (Himalayasalt)

  • Ca. 5 dråber grapefrugtolie

Bland alle ingredienser godt sammen, og din kaffe-bodyscrub er nu klar. I badet masserer du peelingen godt ind, lad den arbejde på huden et par minutter, før du skyller den af. Skyl huden godt efter med vand, da peelingen godt kan svine lidt. Du kan nu hoppe ud af badet og nyde godt af en ekstra blød, opkvikket og velduftende hud.

HVORFOR VIRKER KAFFESCRUB SÅ GODT?

I alle dyre cellulitecremer finder du altid koffein på ingredienslisten. Koffeinen virker vanddrivende, stimulerer blodcirkulationen og opstrammer vævet. Derudover fjerner saltet døde hudceller fra hudoverfladen, mens olierne fugter huden. Det efterlader huden blød, glat og opstrammet.

← Ældre Nyere →