Få naturlig fylde i læberne med gua sha massage

Med alderen vil vi udvikle små fine rynker omkring læberne, som udvisker den ungdommelige markerede læbekant, og læberne bliver naturligt smallere. Tab af volumen i læberne skyldes flere faktorer, bl.a. mindre produktion af østrogen som påvirker kollagenproduktionen og hyaluronsyre niveauet samt svind af læbemusklen og musklerne i munden.

Hvordan bruges gua sha på læberne?

Regelmæssig gua sha massage kan hjælpe med at forebygge og udviske de små linjer og rynker på overlæben. Gua sha massage af læberne har også en umiddelbar “filler” effekt på læbevolumen, da frikstonsmassagen sender ekstra blod- og væsketilførsel til læberne - denne effekt holder dog ikke mere end et par timer (men den er skøn så længe den varer ;).

Hvilken gua sha kan bruges på læberne?

Lift Gua Sha’en har tekstur sider i forskellige størrelser, som er perfekte at bruge på og rundt om læberne. Den store tekstur ende bruges direkte på læberne samt på læbekanten. Den lille tekstur ende bruges over de små fine linjer på overlæben.

FØR GUA SHA BILLEDE

EFTER LÆBE GUA SHA BILLEDE

Sådan bruger du Lift gua sha på læberne

Start med at påføre lidt balm på læberne og læbekanten, (ikke for meget produkt, da gua shaen ellers bare vil glide for meget over huden).

Minimér de små fine linjer omkring munden og plump læberne ved at bruge den takkede side på gua shaen eller spidsen på Flow gua shaen. Kør den takkede side frem og tilbage først i læbekanten og derefter på selve læben.)

Start i den ene side og skrab med den glatte side på gua shaen ud langs den øverste læbekant til mundvigen. Brug et medium tryk og gentag ca 10 gange. Stop gerne op der, hvor du mærker en spænding eller har en linje, og skrab lidt ekstra frem og tilbage. Gentag ved den nederste læbekant. Gentag i modsat side

Du kan evt skrabe direkte på læberne for at sætte gang i blodcirkulationen og give en “plump” effekt. 

Andre tips til fyldige læber

  • Faceyoga kan hjælpe med at definere læbekanten, og kan give fylde tilbage i læbemusklen. Lære mere om faceyoga i vores faceyoga bog.
  • Plej dine læber med en god balm, men undgå læbepomade med mineralske olier, det udtørrer dine læber, og gør dig afhængig af et læbeprodukt.
  • Beskyt dine læber mod sol, vind og frost. 
  • Undgå rygning og for meget brug af sugerør. 
  • Lav en honning maske på læberne et par gange om ugen. Lad honningen side i min. 10 minutter.

    ← Ældre