Forskellen på de forskellige body gua sha'er og cellulite teknikker

Igen i år kører vi vores populære Cellulite Challenge. Vores intention med denne challenge er at sætte fokus på behandling af cellulite og aflive nogle myter hen af vejen, da vi gennem vores arbejde oplever, at det er dét, som er det største problem hos de fleste kvinder. 

Der er mange quickfix derude og eksperter, der fortæller os, at det bare skal trænes væk, men har det nogensinde hjulpet dig? Nej, vel.

Det er ikke kun appelsinhud vores challenge får bugt med, fastere og renere hud er nemlig også nogle af "bivirkningerne" ved følgende vores challenge.

SÅDAN VIRKER GUA SHA MASSAGEN

Når du begynder at frigøre spændinger og løsne op i fascieknuder med Gua Sha redskabet, øger du blodgennemstrømningen i huden, så flere næringsstoffer kommer frem og flere affaldsstoffer forlader huden. Det er med blodet, altså med øget blodgennemstrømning, at huden tilføres spændstighedsmolekylerne kollagen og elastin, hvilket giver opstramning af slap hud samt fastere hud over tid.

Derudover kan du også bruge body Gua Sha massagen, hvis du har spændte muskler og har brug for ekstra afslapning.

Vi giver dig en holistisk og bæredygtig behandling af appelsinhud. Opskrifterne og teknikkerne, du finder heri, er gennemprøvet over de sidste 3 år, så vi ved, at de virker, og at du nok skal få resultater, så længe du gør en aktiv indsats. 

Dårlig kost, svag lymfe- og blodcirkulation, undertrykte følelser og uforløst vrede kan alt sammen bidrage til ophobninger af giftstoffer i bindevævet og stagneret energi, der giver cellulite og slap hud. Derfor er vi nødt til at arbejde holistisk for at fjerne årsagen til appelsinhuden. 

Gua Sha teknikken alene kan uden tvivl reducere en stor del af appelsinhuden, men hvis du ikke ændrer omstændighederne, der er skyld i appelsinhuden, så er du nødt til at lave Gua Sha teknikken regelmæssigt for at holde det væk. Vi har givet dig begge muligheder i denne challenge; redskaberne til at arbejde med årsagen samt Gua Sha teknikken til at reducere symptomet, så er det helt op til dig, om du kun vælger en del eller går all in.

← Ældre Nyere →