Nem og hurtig førstehjælp til dit ansigt

Har du planer i weekenden, hvor du ønsker at se lidt ekstra frisk ud, så prøv vores DIY De-Puff Facial. Denne Gua Sha Facial er et must til dig, der har flere aftaler med sjusser og byen end med din seng og skønhedssøvn. Den er også perfekt til dig, der har tendens til at binde ekstra væske i ansigtet, eller blot til dig, der har brug for lidt ekstra selvforkælelse efter en laaang arbejdsuge.
Vores Gua Sha massage er kendt for at være utrolig nem med hurtige resultater. 

 

Sådan gør du:

Ønsker du ekstra effekt af massagen, anbefaler vi, at du ligger din Gua Sha krystal i fryseren/køleskabet inden brug.  

TRIN 1

Tag din tommelfinger og pegefinger og niv fat om øjenbrynene, start i den inderste øjenkrog og nap med faste tryk langs brynkanten.

Husk at løfte fingerne fra huden mellem dine tryk for at beskytte din fine hud omkring øjet.

TRIN 2

Med dine fingerspidser laver du et tryk på den nedre øjenhulekant, (Brug de 3 midterste fingre). Hold et fast tryk, mens du tager minimum 2 dybe vejrtrækninger.

TRIN 3

Tag din tommelfinger og start med at trykke med fast tryk under kindbenet ud fra næsefløjen. Bevæg dig med faste tryk under kindbenet, stop når du kommer til spidsen af kindbenet, ca.  under øjets pupil når du kigger lige ud. Her holder du på punktet i minimum 2 dybe vejrtrækninger. Punktet vil typisk være ømt. Fortsæt efterfølgende ud mod øret med normalt tryk.

TRIN 4

Tag nu din kolde gua sha. Start med at åbne op for lymfe punkterne lige under kravebenet i hver sin side. 

TRIN 5

Derefter skrab fra punktet mellem øjenbrynene med Gua Sha hovedet og skrab op mod panden 10 gange med let tryk.

TRIN 6

Vælg nu den ene side af ansigtet. Start fra toppen af panden i hårgrænsen, skrab Gua Sha hovedet fra midterlinjen, ned langs hårgrænsen og videre ned til øret med let tryk 10 gange. Fortsæt i banen nedenunder og skrab igen 10 gange med let tryk. Alt efter din pande størrelse kan du dele panden op i 3-4 baner. Slutbanen skal være på øjenbrynet.

TRIN 7

Brug halespidsen af gua shaen og skrab fra næseryggen ned mod næsetippen med let tryk 10 gange. 

TRIN 8

Brug hovedet på Gua Shaen og start fra tindingen og skrab rundt om øjet, (starte under øjet fra den yderste del og ind mod den inderste del af øjenkrogen, fortsæt op fra den inderste øjenkrog op til den øvre del af øjet og videre ud mod tindingen igen). Kør i denne øjencirkel 10 gange med meget let tryk. 

TRIN 9

Fortsæt med gua sha hovedet og let tryk fra midt på siden af næsen ud til øret, sådan at du arbejder på banen, der går fra den øvre del af kindbenet. Gentag 10 gange i alt med let tryk. Fortsæt med at skrabe ud fra næsefløjen på midten af kindbenet ud til midten af øret. Gentag 10 gange i alt med let tryk. Fortsæt med at skrabe fra under næsen, videre hele vejen under kindbenet ud til øreflippen. Gentag gerne helt op til 10-20 gange i alt. Fortsæt med at skrabe fra mundvigen ud til den nederste del af øret. Gentag 10 gange med let tryk i alt.

TRIN 10

Brug den brede del af gua shaen, og kør fra hagen op langs kæben ud til øreflippen med let tryk. Gentag 10 gange i alt. Du kan evt også skrabe et par gange på kæbekanten med halespidsen af Gua Sha.

TRIN 11

Dræn til lymfen ved at skrabe Gua Sha hovedet fra den nederste del af øret, ned langs halsen til kravebenet, for at dræne til lymfen 3-5 gange med let tryk.

Slut evt. denne side af ansigtet af med, at skrabe med Gua Sha hovedet op over øret, videre ned bag øret ned langs halsen med meget let tryk 3-5 gange, for at dræne til lymfen en ekstra gang.

TRIN 12

Gentag alle trinene på den modsatte side af ansigtet. 

Rigtig god weekend!

← Ældre Nyere →