No flow no glow - del 2 - "Fists of anger" meditation

FISTS OF ANGER - “FEEL IT TO HEAL IT”

Denne meditation skaber flow af energi i kroppen og bevæger vrede og stress gennem din krop, så du har en chance for at forløse det en gang for alle. Stress og følelser der undertrykkes kan i følge kinesisk medicin sætte sig som stagnering i krop og krop, som kan ses som ophobninger, spændingsrynker, kæbespændinger og ujævn hudtone. Det er en effektiv meditation, hvis du er virkelig vred over noget og ikke kan slippe det igen. Det kan fx være på en bestemt person eller en situation, du bare ikke kan få ud af kroppen og ikke kan lade være med at tænke på.

SÅDAN GØR DU

Start med at sætte dig godt tilrette i skrædderstilling, eller hvordan du sidder bedst. Vend blikket indad og bliv bevidst om dit åndedræt. Slap af i ansigtet og skuldrene. Luk øjnene og hold fokus på det 3. øje - punktet mellem øjenbrynene.

Ret ryggen, aktiver nakkelås, så du sidder ret, og nakken er en forlængelse af rygsøjlen.

Placer hænder foran brystet (Prayer Pose), tune ind ved at chante Adi mantraet: “ONG NAMO GURU DEV NAMO”.

Mudre: Spidsen af din tommelfinger skal røre det nederste af din lillefinger i begge hænder, fold derefter begge hænder i en knytnæve.

Din håndstilling kører nu i en hurtig bevægelse, skiftevis hen over hovedet, så du på den måde kan få den undertrykte vrede ud af kroppen og ud af dit energifelt.

Meditationen renser også vores arcline (et energifelt vi har fra øreflip til øreflip, kvinder har den også fra brystvorte til brystvorte). Denne arcline kan opbevare energetiske aftryk fra tidligere forhold. En stærk og powerfuld arcline bygger intuition og hjælper med at skabe en stærk og positiv fremtræden/udstråling.

Åndedræt: Form din mund som et “O” og lav et stærkt åndedræt ind og ud gennem munden.

Tid: 3 min.

Til sidst fold hænderne og stræk dem op over hovedet med håndfladerne op. Træk vejret ind gennem en O-formede mund, hold vejret, mens du forestiller dig hvidt, healende lys. Ånd ud igen gennem den O-formede mund. Gentag 3 gange.

OBS: Det er utroligt vigtigt, at du tænker på det, der gør dig vred eller stresset og begynder at føle det i kroppen. Fokuser på det gennem hele meditationen, du må virkelig gerne blive stiktosset. Lad armene køre hurtigere og hurtigere og åndedrættet blive mere og mere intens. Det er på den måde, vi kan arbejde vreden og de undertrykte følelser ud af kroppen igen.

← Ældre Nyere →