Styrk din hud og bindevæv med et dagligt Beauty-shot

Her hos Honest Beauty Talks, er vi kæmpe fan af dette beauty-shot. Smagen er ikke vanedannende, men det er effekterne til gengæld, der både giver en sund hud og et stærkt bindevæv. Dette Beauty-shot er ikke kun et must hvis du har cellulite, den vil også hjælpe med at styrke din hud mod solen. Start nu og nyd godt af resultaterne til sommer;)

BeautyShottet:

 • 1 tsk Nordic Naturals Omega 3 fiskeolie

 • 1 tsk øko-gurkemeje (urtekram eller helsekosten)

 • 2 stk hybenpulver fra Coesam

 • 1 tsk lecithin granulat fra Biosym

 • 1 drys peber

 • 1-2 dl vand (erstat evt. noget af vandet med havtornjuice, ingefærshot eller citron for at forbedre smagen)

 • Valgfrit - Du kan med fordel smage den til med lidt havtornsaft, så du får ekstra omega 7, det er ren guf for din hud;)

Sådan gør du:

Hæld hybenpulver, gurkemeje, lecithin, peber og fiskeolie i et glas. Bland det godt så det ikke klumper. Tilsæt et halvt glas vand, rør rundt og drik det med det samme. Drik endnu et glas vand for at skylle det hele ned. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand (2 liter), når du tager denne blanding, da den er rig på fibre og virker afgiftende.

Du drikker dette shot 30 min. inden morgenmaden og igen om eftermiddagen 30 min væk fra mad. Grunden til det skal tages væk fra maden er fordi du drikker så meget væske sammen med, og væske er ikke godt at få for meget af sammen med maden, da det fortynder mavesyren, så maden ikke fordøjes ordenligt.

Hudfordele:

 1. Denne blanding virker antiinflammatorisk og derfor en stor hjælp ved rødme og bumser.

 2. Den virker blodsukkerstabiliserende, så hudens talgproduktion balanceres.

 3. Den beskytter cellemembranen mod oxidativt stress og hjælper samtidig med at opbygge stærke cellemembraner, så huden bedre kan holde på fugten.

 4. Den virker afgiftende på leveren, så kroppen lettere kan slippe ophobede giftstoffer.

 5. Denne blanding er et perfekt supplement til Gua Sha massage for at sikre, at affaldsstofferne kommer helt ud af systemet, og forebygger samtidig at mere appelsinhud dannes.

Vi lover dig din hud vil elske dette Beauty-shot, SKÅÅÅL!!!

← Ældre Nyere →