Tag status på din cellulite (måleguide etc)

Cellulite Challenge uge 2

I denne uge får du alle vores gua sha massage teknikker, men du får også vores favorit skemaer til at tage status på din cellulite. Det er så vigtigt at du tage billeder, måler med målebånd og laver celluliteknibetesten, så du har på papir, hvordan din cellulite ser ud lige nu. Det samme gør du om 4 uger, 8 uger og 12 uger etc. På denne måde holder du dig selv topmotiveret fordi du lægger mærke til resultaterne. Gua sha teknikkerne her er ikke quick fix og de første resultater er subtile og kan ikke ses med øjet, men du vil kunne mærke at vævet ændrer sig og cm bliver mindre. Lov dig selv at udfylde skemaerne i denne blog, du vil fortryde det om nogle måneder hvis ikke du gør det.

Guide til før/efter billeder

SÅDAN GØR DU

Tag billeder af dig selv (evt. i undertø)j forfra, bagfra og fra begge sider. Gør dette inden du starter challenge samt fx. 1 gang om måneden for at se dine resultater.
Sørg for så vidt muligt at vælge det samme undetøj, samme afstand fra kameraet og i samme lys. Så kan du bedre sammenligne resultaterne.

Cellulite knibetesten

SÅDAN GØR DU

Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 0.5 cm hud uden at det gør ondt har du sundt bindevæv i det område.

  • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som om der er små korn under huden har du cellulite type 1.

  • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 1-2 cm og det føles som en brændende fornemmelse, så har du cellulite type 2.

  • Hvis du kan løfte op i huden og få fat i 2+ cm og det er føles geleagtig/blødt har du cellulite type 3.

  • Hvis du næsten ikke kan løfte op i huden eller hvis du kun får fat i store hårde klumper har du cellulite type 4.

Knibetesten er udviklet af Ashley Black

Tegn dine cellulite typer ind i figuren

Maja og jeg tænker begge meget visuelle og har fundet at denne metode virkelig hjælper på kropsbevidstheden og naturligvis også med at se forbedringer fra måned til måned. Vi synes det er sådan en fin øvelse til at tjekke ind med kroppen. Prøv den hvis du vil være seriøs med challenge i år.

SÅDAN GØR DU

Vælg 5 forskellige farveblyanter, fx. grøn til sundt bindevæv, lilla til cellulite type 1, blå til cellulite type 2, sort til cellulite type 3 og rød til cellulite type 4.

Når du har udfyldt skemaet med knibetesten, så kan du male dine resultater ind i figuren her og gøre det samme efter hhv. 4 uger, 8 uger, 12 uger etc. Og du vil se de smukkeste billeder af din kropstransformation måned for måned.
Husk at resultaterne de første måneder højst sandsynligt kun er nogen du kan mærke ved at lave knibetesten i vævet. Denne øvelse vil hjælpe dig med at se resultaterne før du kan se dem på før/efter billeder.

 

← Ældre Nyere →