Yogasættet for cellulite fri ben og afslappet nervesystem

Vi har sådan glædet os til at dele denne blog med dig i dag, som indeholder en kundalini yoga trænings video med vores yndlingslære Nickoline Camille. Videoen består af et forbrændings-sæt, sæt til nervesystem og lymfe samt meditation for flow og opløsning af indestængt og ophobede følelser. ("Ja, ja" tænker du måske, men bare vent til du prøver den ;)  Videoen varer kun 20 minutter og er en fantastisk måde at trænet både ben, lymfesystem, kredsløbet og nervesystemet på én gang. De 3 øvelser er sammensat med cellulite i tankerne og kan virkelig sætte skub i resultaterne, hvis du laver det dagligt.

Nickoline siger om sættet:
Øg blodcirkulationen til hele kroppen, organer og hud. Sæt gang i lymfesystemet, styrk din forbrænding, dit nervesystem og dine mavemuskler. Det er måske lige lovlig meget at love, tænker du, men laver du dette yogasæt hver dag de næste 40 dage, så kan du selv opleve på egen krop og sind hvor stort en effekt kundalini yogaen har både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

PS Vi skal med på Nickolines Bali retreat i april og undervise i gua sha facials. Der er vist stadig en plads tilbage, hvis vi skal ses på Bali! Læs mere lige her.

← Ældre Nyere →