Bye bye Botox - sådan slipper du din bekymringsrynke uden kanyle

Vi har endelig åbnet for vores helt nye online FaceGym - jubiii!

Og i dag vil vi dele en af vores yndlingsøvelser med dig. nemlig den der reducerer "bekymringsrynken" mellem øjenbrynene.
 

"Men hvad er facegym?" tænker du måske

FaceGym er en naturlig, holistisk og ikke-invasiv metode til at se og føle sig smukkere. Programmerne er en kombination af ansigtsøvelser, ansigtsmassage, akupressur og muskelafspænding, som sammen med yogiske åndedrætsøvelser sætter gang i blodcirkulationen, afgiftning af hele kroppens system, styrker muskelstrukturen og stimulerer fornyelse af bindevæv og kollagen, så huden opstrammes, og ansigtet får et naturligt løft med glød og vitalitet.
 

Sådan fjerner du "bekymringsrynken" 

  • Start med køre at pegefingeren i midten af øjenbrynet, sådan at du masserer 10 cirkler med fingeren for at aktivere musklen.

  • Med pegefingeren kører du nu fra indersiden af øjenbrynet til øjenbrynets yderste kant.

  • Her åbner du øjet, så meget du kan, mens du forestiller dig, du trækker øjenbrynene væk fra hinanden, sådan at du laver en spænding mellem de to.

  • Hold spændingen i 10 sekunder. Pust ud og slip al spænding.

  • Gentag øvelsen 2 gange mere.

 

Øvelsen reducerer linjen mellem øjenbrynene, modvirker spænding og opstrammer panden.

Husk korrekt vejrtrækning - Første step til god succes med FaceGym er dit åndedræt. Dybe vejrtrækninger, giver bedre blodcirkulation, som resultere i mere ilt og næring til ansigtet og hele kroppen. Et opmærksomt åndedræt kan også hjælpe med at fjerne spændinger fra musklerne i både ansigt og krop.

Hvorfor gå i FaceGym?

Vi ved allesammen godt, at vores muskler på kroppen skal trænes, for at vi kan holde dem faste og tonede. Derfor er der mange af os, der prioriterer tid i træningscenteret flere gange om ugen, men hvad med dine 50+ ansigts- og halsmuskler, husker du også at stimulere dem? 

De fleste kan nok svare nej til dette spørgsmål, da FaceWorkout ikke er særligt udbredt herhjemme. Det vil vi selvfølgelig gerne lave om på, da dit FaceGym program bør være en lige så vigtig del af dit daglige skønhedsritual som rens og creme, hvis ikke vigtigere! 

Selvom der er mange cremer, der lover, at de når helt ned i dermis (læderhuden), så virker de jo ikke på vores muskler, og det er stadig begrænset, hvor meget en creme kan påvirke vores kollagenproduktion og cellefornyelse. En creme eller balm er derimod fantastisk til at give dig en beskyttende effekt i overhuden. 

Men skal vi ned og bedre hudens struktur i dybden, er vi nødt til at træne vores ansigt. Ved daglig træning vil musklerne i ansigtet blive stærkere og mere tonede, hvilket får huden, som musklerne er hæftet på, til at se mere fast og “liftet” ud med færre rynker og mere glød.

Da musklerne i ansigtet er meget mindre end dem i kroppen, vil det ikke tage særlig lang tid at se effekten af ansigtsøvelserne, hvis de praktiseres i 10-20 min. dagligt. 

Vi vil varmt anbefale dig at begynde med et FaceGym program, frem for at sætte din lid til dyre cremer i fine krukker. Lad i stedet din creme eller balm være prikken over i’et og den ekstra luksus til din hud.

Læs mere om FaceGym her...

← Ældre Nyere →