Derfor får du blå mærker inden din cellulite bliver bedre

cellulitekuren

Når du begynder at lave gua sha massage vil du højst sandsynligt opleve blå mærker de steder hvor bindevævet, også kaldet fascia, er sammenklæbet, usmidigt og stift eller klemmer for meget sammen om musklen.

Hvis der er affaldsstoffer/spændinger/stagnering, bliver huden "rødspættet", og hvis der er bindevævs "sammenkludringer" så kan du blive e blå, grøn, lilla eller sort. Men fortvivl ikke, det er helt normalt og OK, for de blå mærker er et tegn på, at du har arbejdet det rette sted. Nogengange er vi nødt til at nedbryde for vi kan opbygge. Sådan er det også her.

Det betyder dog ikke at du skal opsøge de blå mærker! Gua sha massagen må ikke gøre ondt, du vil sikkert være øm nogle steder men hvis det gør ondt, er det tegn på du gør det for hårdt. Hellere lave små lette og korte gua sha sessioner fremfor lange og dybe sessioner hvor du er blå i flere uger efter. Bliver du blå, så vent et par dage med at arbejde på det område igen, du behøver ikke vente på det blå mærke er væk, blot giv det et par dages pause indtil det blå mærke ikke er ømt længere.

Vi anfaler du arbejder på et lille område dagligt og roterer sådan at du arbejder kroppen igennem på en uge fordelt over små områder og små sessioner. På denne måde sørger du for at give de behandlede områder en pause til at restituere men du arbejder på et nyt. Og du beholder den gode vane ved at gøre det dagligt.

Du kan se et udvalg af vores Body Gua Sha'er lige her

← Ældre Nyere →