Klassisk gua sha massage mod cellulite type 1

 

Har du cellulite type 1?
Så er denne klassiske gua sha massage du skal lave med Drain Body Gua Sha.

Teknikken er gentagne hurtige skrab mod lymfen. Lav gerne 20-60 skrab det samme sted inden du går videre til næste sted.
De gentagne skrab skaber et "vacum" under huden, der hjælper med at fjerne spændinger og stagnering.

Du kan vælge at lave denne teknik efter morgenbadet for at få din kropsolie eller balm til at trænge godt ind i huden. Sørg endelig for ikke at tabe din gua sha. Læg evt et par håndklæder på gulvet, så den lander blødt, hvis uheldet skulle være ude.


Hvad er cellulite type 1?
Denne type appelsinhud er småbulet (som hytteost) og den letteste grad af cellulite. Det er denne type der hurtigst forsvinder, da den kun sidder i det yderste lag bindevæv. 

Dem der har skrevet til os og fortalt at deres appelsinhud er forsvundet efter kun et par gua sha sessioner, er dem der har denne type.

Når bindevævet lider og bliver "trukket i" af forskellige årsager, så skubbes fedtet ud gennem de svage punkter i bindevævet. Derfor er det du oftest har hørt at appelsinhud skal trænes væk eller appelsinhud er et fedtproblem, men sandheden er at cellulite er et bindevævsproblem. Tynde som tykke får appelsinhud, men det er sandt at hvis man reducerer fedtprocenten så synes appelsinhud mindre, da der ikke er så meget fedt at skubbe ud gennem bindevævet..men problemet er det samme! Bindevævet er stadig tvistet.

Da denne type cellulite sidder i det yderste lag bindevæv vil du uden tvivl få en masse små blå mærker når du går i gang med at lave gua sha, det er ok og det er normalt. Bliver du blå, så vent en dage med at lave gua sha igen, så huden får ro til at restituere sig.

Denne type appelsinhud forsvinder typisk efter 3 måneder med regelmæssig gua sha (3-5 gange om ugen).

 

← Ældre Nyere →