Mindsk tilstoppede porer og tørhedslinjer med honning

Mød vores nye honningmaske! Fra co-founder Tanjas mors have i Nordjylland.

Honningmasken forbedre alt fra tørhedslinjer til urenheder og efterlader huden blød og fugtmættet.


honningmaskeSådan laver du honningmasken

En honningmaske er fantastisk til alt fra tilstoppede porer, bumser og tørhedslinjer, da enzymerne i honningen renser huden mildt men effektivt og samtidigt tilfører huden fugt. Honning er naturligt antibakterielt og hjælper med at bekæmpe bumser, betændelse, tilstoppede porer og inflammation.

  • Påfør 1 spsk. af honningmasken på ren hud, undgå øjenomgivelserne men husk gerne læberne (genialt til sprukne, tørre læber).
  • Mens du har honningen i ansigtet, laver du en særlig detox teknik ved at placere hænderne over et lille hudområder af gangen og “trække” dem af igen. Sådan at du trykker fingrene på huden og løfter dem af igen, gør dette minimum 10 gange på hvert hudområder til du har været hele ansigtet igennem. Denne teknik udrenser huden ved at fjerne døde hudceller og honningen trækker affaldsstoffer ud af porerne. Bliver honningen hvidlig betyder det at affaldsstofferne kommer ud. Forbliver honningen samme farve og tekstur er dette et godt tegn, porerne er rene og mineralerne og vitaminerne fra honningen vil trænge ned i huden.
  • Lad derefter honningen sidde i 5 min. inden du skylder den af med lunken vand og vaskeklud.
  • Slut af med at påføre en lille smule facebalm på fugtig hud.

Se også alle vores olier til naturlighudpleje

← Ældre Nyere →