RO // Derfor skal du slå op med travlhed

Du stresser rundt og når i virkeligheden ingenting. Hvad er det, du har så travlt med at nå?

HVAD ER DET VIRKELIG TRAVLHED DÆKKER OVER?

I den verden vi lever i nu, bliver vi rost, når vi når meget og yder alt, hvad vi kan. Præstér, præstér, præstér! Hvorfor er det sådan? Hvad er det i virkeligheden, den her travlhed dækker over? 

Travlhed dækker for det meste over frygt. Hvis du har meget travlt, er det værd at tænke over, hvad formålet med din travlhed er. Det egentlige formål er i hvert fald aldrig travlheden i sig selv, og travlheden blokerer faktisk ofte for dit egentlige formål. 

Travlhed er det, du giver din tid til, mens formålet er det, du giver dit hjerte til. Travlhed kan tørre dit hjerte ud, så du ender med at miste kontakten til dit sande formål. Så inden du drukner i travlheden, tænk over, hvad dit formål egentlig er. 

Er det det værd, eller har du brug for at stoppe op og lave en U-vending hjem til dig selv? Du kan måske have tendens til at tro, at stilhed og afslapning er uproduktivt, og derfor prøver du at undgå det. 

Men det er vigtigt at forstå at det - som med alt andet - handler om balance. Aktivitet og handlen er vigtigt, det er den energi vi kalder yang – men lige så vigtigt er yangs modsætning - yin. 

Balance mellem yin og yang er den rette vej. Men vi har glemt yin. Yin giver dig indre kraft. Det handler om at tillade, overgive, hvile, søvn og genetablere dine ressourcer. Gør du ikke det, brænder du dit lys i begge ender, og til sidst brænder du helt ud. 

I yinenergien forbinder du dig med den, du er - din indre visdom. I stilhed og pause kan du se og høre klart. Verden begynder at give mening, og dine muligheder afsløres. Tag dig tid til at slappe af, holde pause, og vær med det, der er – dette er essensen af skønhed.

Denne blog er et uddrag fra vores nye bog Honest Beauty Talks vol. 1.

← Ældre Nyere →