Sådan mindsker du tilstoppede porer med brændenælde-te

brændenælde te tilstoppede porer

Vil du også gerne undvære dybderensdelen af ansigtsbehandlingen, så drik brændenælde te for at dybderense huden indefra. Husk din daglige gua sha eller sodalit skin roller massage for at sætte gang i lymfesystemet (her finder den bedste massage til uren hud).

Har du tilstoppede porer, bumser, eksem, "træt" hud eller appelsinhud, så er det bare at finde tekanden frem nu. De unge friske nældeskud er nemlig bedst på dette tidspunkt.

Brændenælde teen laver du om aftenen inden sengetid. Ikke fordi du skal drikke 1 liter brændenælde te inden du skal sove (for så skal du op og tisse hele natten ;) Men fordi du skal lave en stærk brændenælde infusion der skal trække hele natten, så du kan drikke den næste morgen.

Sådan gør du

  • Tag et 1 liters glas som kan tåle kogende vand og fyld det 1/4 del op med tørret brændenælde (ca. 20-30g) eller næsten helt op med friske brændenælder.
  • Kog en liter vand og fyld glasset op vand kogende vand.

NB sørg for at glasset er lunkent inden du hælder kogende vand i, så glasset ikke får et "chok" og sprænger. Skru låget på og lad blandingen stå og trække på køkkenbordet indtil i morgen tidlig, hvor du drikker halvdelen af glasset som det første om morgenen. Resten kan du hælde i din vandflaske og drikke i løbet af dagen. Du skal selvfølgelig si bladende fra. Fyld gerne glasset med blandende op igen med kogende vand for at lave endnu en portion du kan drikke resten af dagen.
Lav og drik denne te hver eneste dag i 2 måneder og SE forskellen på din hud.

Hudfordele ved brændenælde-teen
Brændenælde virker som en indre dybderens på dine organer og hud. Det er en af de bedste urter mod hudproblemer og appelsinhud af denne årsag.
Urten er rig på basedannende mineraler og tilføjer din hud næring.
Brændenælde virker mildt blodsukkerregulerende og hjælper derfor indirekte mod tilstoppede porer, bumser, acne og fedtet hud og forebygger samtidig for tidlig aldring af huden.

Vores favorit brændenælde te
Er den vi selv plukker vildt. Lige nu er et rigtig godt tidspunkt at plukke brændenælder.

← Ældre Nyere →