Sådan passer og renser du din krystal Gua Sha

Vores Gua Sha’er er unikke, da de er lavet af ægte krystaller. Det betyder, at når vi bruger dem, får vi ikke kun effekter fra massagen, men vi får også udnyttet de magiske egenskaber fra den enkelte krystal. Vores krystaller er ikke blot valgt, fordi de ser smukke ud, de er nøje udvalgt for deres healende egenskaber, vibrationer og energi. På vores hjemmeside kan du finde en guide over alle vores krystal Gua Sha’er og massagesten, deres egenskaber, og hvilke hudtyper de især er gode til. Brug vores guide, når du skal vælge din Gua Sha, men vigtigst af alt, vælg den, du føler dig intuitivt mest tiltrukket af, det vil altid være den, der vil være helt perfekt til dig og din hud.

Sådan renser du din krystal Gua Sha

Da krystaller kan bære en energi, er det vigtigt, de bliver renset optimalt, hvis du vil have de bedste egenskaber ud af dem. Læg din krystal Gua Sha til rensning i et saltbad i 24 timer, efterfølgende skyller du salten af med koldt vand. Vil du være sikker på, at alle bakterier er væk, kan du også tørre din krystal Gua Sha af i husholdningssprit, skyl altid efter med koldt vand.

Du skal bruge

  • 1 skål eller glas med vand

  • 1 tsk. salt som minimum

Sådan gør du

Hæld salt i vandet og læg din Gua Sha i efter brug. Når du skal bruge din Gua Sha aftenen efter, tager du den op og skyller den med koldt vand inden brug. Når du er færdig med din Gua Sha massage, laver du et nyt saltbad til din krystal Gua Sha, så den igen er klar til næste dag. Har du flere krystaller, skal du ikke rense dem i samme saltbad.

Sådan oplader du dine krystaller

Du kan med fordel lægge dine krystaller i vindueskarmen og lade dem op i solen eller i måneskinnet.

Du kan også lægge din hånd over krystallen og sætte en healende intention fra din hånd med de egenskaber, du ønsker fra krystallen. Husk energien følger altid intentionen.

Til sidst vil vi lige minde dig om, at hvis du taber din krystal på gulvet, kan den godt gå i stykker, hold derfor godt fast på den. Er uheldet ude, og du taber din krystal Gua Sha, så den går i stykker, kan du sagtens beholde den og få glæde af krystallens egenskaber. Alternativt kan du sende den retur til os og modtage en rabatkode på 200 kr. til vores webshop. Læs mere her

 

← Ældre Nyere →