Sådan reducerer du bekymringsrynken

Hvad er bekymringsrynken

Bekymringsrynken viser sig som rynker mellem øjenbrynene hos både mænd og kvinder, her former den ofte et 11 tal, og derfor kaldes den også 11 talsrynken. Årsagen til, at den hedder bekymringsrynken er, at området omkring denne rynke er her, hvor musklerne har tendens til at trække sig sammen, når man enten er koncentreret, bekymret eller vred.
 

Årsager til bekymringsrynken?

Rynker kommer af vores gentagne mimik, for meget sol, rygning og dårlig livsstil. Bekymringsrynken er et resultat af, at vi konstant - ofte i en længere periode - rynker brynene sammen, fordi vi kan være bekymret, sidder foran computerskærmen eller er direkte i solen og kniber øjnene sammen. Det kan også være en dårlig vane.

Overdrevet spænding i frontalis (1), corrugator(3) og procerus (4) musklerne (se numrene 1, 3 og 4 på foto for placering) medvirker både til horisontale panderynker og vertikale rynker mellem brynene. Som tiden går vil man have foretaget den samme mimiske bevægelse så mange gange, at der kommer folder i huden, hvilket viser sig som rynker. Når vi er unge vil disse bevægelser ikke sætte sig særlig dybt, da vores hud er fast og spændstig, men med alderen producerer vores hud mindre kollagen, og det viser sig som flere rynker og folder i huden.

Hvordan fjerner man bekymringsrynken

Vi kan hverken undgå eller fjerne rynkerne permanent, og det har vi hos Calmlish heller ikke lyst til, MEN - vi ønsker at huden har glød og ser sund ud, samt at minimere rynkerne på en 100% naturlig måde, der er helt sikker og uden bivirkninger. I denne video viser vi dig, hvordan du med vores SCULPT Gua Sha® samt Flow Gua Sha kan reducere bekymringsrynken.
Du finder vores SCULPT Gua Sha® HER

← Ældre Nyere →