Sådan reducerer du smilerynker og trætte øjne med gua sha massage

"Jeg har brugt min gua sha fast hver anden dag i 3 uger nu, og der hvor jeg bemærker allermest forandringen er linjerne rundt om mine øjene er næsten væk og mine lidt nedadvendt mundviger er også blevet mindre. Min hud er dertil blevet glatter, fået mere glød og generelt bare mere lækre at se på. Jeg bruger rigtig meget min gua sha i hovedbunden også. Med halen ned af mod hovedbunden. Til start kunne jeg dårligt køre den hen over hovedet pga. spændinger, men nu har jeg meget sjælden hovedepine, og der er intet i forhold til spændinger! Jeg vil ikke undvære min lille underlige fisk!" - Kristina Suddergaard

Sådan skrev Kristina til os på instagram her den anden dag. Og det blev vi selvfølgelig så glade for! Vi ved jo at vores gua sha facials giver resultater, hvis blot du laver dem regelmæssigt. Derfor har vi lyst til at dele vores "Eyelift" facial fra vores bog med dig her på bloggen i dag, så du kan få samme resultater som Kristina.
Kristina brugte vores ametyst gua sha (i 2. sorterings kvalitet), og det "sjove" er, at netop ametyst er brugt i krystalterapien mod øjenproblemer. Ametyst er også kendt for at virke enormt beroligende og afstressende. Du kan læse lidt mere om ametyst i slutningen af bloggen her.

Honest Beauty Talks' Eyelift Gua Sha Facial 

Vores DIY krystal gua sha facials er udviklet sådan, at de virker på din ydre skønhed og indre sundhed, samtidig med at du får et “pusterum” i din hverdag. Som navnet lyder er denne facial designet til at afspænde øjenomgivelserne og reducere smilerynker. 

DU SKAL BRUGE

En ametyst Gua Sha til ansigtet og din favorit facebalm. Ametyst bruges ofte ved øjenproblemer og ved hovedpine.

Ametyst

Ametyst kaldes også for trosstenen. Den har en rensende effekt på krop og sind. Krystallen siges at have magiske kræfter og beskytter mod dårlige energier og negative vibrationer.

HUDTYPE

Ametyst passer til den normale/kombinerede hud og er især god til den stressede/hormonelle hud med periodevise bumser langs kæben og på hagen.

PERSONLIGHED

Ametyst er til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde. Det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv.

MINDSET

Ametyst giver mod, visdom og styrker hukommelsen. Den hjælper med at træffe de rigtige beslutninger og giver selvtillid, klarhed og tillid. Krystallen styrker samhørighedsforhold og giver en enhedsfølelse, så det er nemmere at rumme det maskuline og feminine i hjertet. Den får dig til at vende blikket indad for at søge efter den egentlige årsag til din uro.

KROPSLIGT

Ametyst renser og forbedrer blodcirkulationen i kroppen. Den støtter vores hormonsystem og virker afstressende og beroligende. Den bruges ofte ved mave/tarmproblemer, øjenproblemer og hudlidelser samt ved søvnbesvær. Brug ametyst mod hovedpine, øjenspændinger, nakkespændinger og spændingsrynker.

← Ældre Nyere →