Sådan slipper du kæbe-/nakkespændinger, hovedepine & rynker

I videoen finder du teknikker til at forbedre energi flow til hovedet, lindre stress og spændinger.

Spændinger og hovedpine er ikke kun en ubehagelig smerte, det kan også have en stor indflydelse på dit udseende. Spændingshovedpine giver et sammenbidt udtryk, der i sidste ende også kan ses som rynker.

Kan spændinger i nakken og kæben give hovedpine?

Hovedpine er et vigtigt alarmsignal af spænding og højst sandsynligt også mangel på oxygen. Desværre ignorerer de fleste mennesker dette signal. I stedet for at afslappe muskelspændingen i det område, som er årsagen til hovedpinen, bliver der spist massevis af hovedpinepiller, der kun dæmper symptomet uden at deale med årsagen.

Når symptomet bliver undertrykt på denne måde, er vi ikke i forbindelse med kroppens naturlige alarmsystem. Ethvert symptom kan være en dybere ubalance indeni os, det er derfor utroligt vigtigt, at det bliver taget seriøst.

Hvordan kan man lindre og fjerne sine spændinger i hovedet?

Hovedpine er i de fleste tilfælde dehydrering eller blokeret energi, så har du drukket nok vand, vil vi anbefale, at du prøver akkupressur med Gua Sha massage. Det er en effektiv og nem teknik, der er blevet praktiseret i flere tusinde år, og som man altid har lige ved hånden. Når akupunkturpunkter bliver stimuleret, afslapper de kroppen og åbner op for en healende energi. 

Vi har lavet en video til dig med Gua sha massage og akupressurpunkter, så du kan gå dybere og ned til årsagen af energiblokeringen. Punkterne vil balancere dit energiflow i hovedet, lindre stress og spændinger. Det kan resulterer i, at du bliver smertefri, bliver mere klar i hovedet og får et afslappet udseende uden spændingsrynker. Lyder det for godt til at være sandt? Så sæt lidt tid af til dig selv denne weekend, og oplev punkternes virkning på egen krop. 

Sådan gør du:  

Dit tryk behøver ikke være særligt hårdt, men det kan godt variere fra person til person. Kan trykket ikke mærkes, skal du gå lidt dybere ned i punktet. Giver det en meget ubehagelig smerte, kan du lette dit tryk lidt. Din vejrtrækning er utrolig vigtig, sørg hele tiden for at den er lang og dyb, forestil dig evt., at du trækker vejret gennem hver spænding.

Lær alle punkterne i videoen - God fornøjelse!

← Ældre Nyere →