Frigør stagneret vrede og slip appelsinhuden

“FEEL IT TO HEAL IT”

I denne video giver Nickoline dig Kundalini løsningen mod stagneret følelser, stress og selvsabotage. Denne meditation skaber flow af energi i kroppen og bevæger vrede og stress gennem din krop, så du har en chance for at forløse det én gang for alle. Stress og følelser der undertrykkes kan ifølge kinesisk medicin sætte sig som stagnering i krop og krop, som kan ses som ophobninger, ekstra fedt og cellulite. Det er en effektiv meditation, hvis du er virkelig vred over noget og ikke kan slippe det igen. Det kan fx være på en bestemt person eller en situation, du bare ikke kan få ud af kroppen og ikke kan lade være med at tænke på. 

Måske du så tænker, hvad har stagneret følelser og vrede med din cellulite at gøre?

Sindet spejler kroppen, så et kaotisk sind er ofte tegn på, at vores energistrøm ikke er i balance i kroppen- og kan i sidste ende resultere i  stress, depression og hudproblemer.

Vi arbejder holistisk og derfor også under teorien- dine tanker skaber dine følelser, der skaber en handling, der til sidst skaber et resultat. Det er derfor utrolig vigtigt, hvad vi tænker om os selv og verden omkring os. Har de negative følelser allerede sat sig fast i kroppen som vrede, bekymring eller usikkerhed- er det virkelig vigtigt at vi får arbejdet dem ud af kroppen igen.

Louise Hay som er dronningen af positive affirmationer, siger at den sandsynlige årsag til cellulite er oplagret vrede og straf af sig selv. 

Vi ved godt det kan virke provokerende, men hvis vi nu skal være helt ærlige over for os selv, er der alt for mange af os kvinder, der undertrykker vores vrede, for at fremstå som pæne og ordentlige kvinder.

Denne affirmation fra Louise Hay, kan være med til at hjælpe dig med at sætte et stærkt og sandt mindset. Har du negative tankemønstre og overbevisninger, kan affirmationer være et effektivt redskab til at ændre på dine kerneoverbevisninger

Affirmation til Cellulite (appelsinhud)- Jeg tilgiver andre. Jeg tilgiver mig selv. Jeg er fri til at elske og nyde livet. 

Er du typen der har prøvet alt for at slippe din cellulite, men intet har virket? Du har spiser en cellulite-venlig-kost og laver din daglige gua sha massge, men stadig intet virker? Så er dette dit tegn;)

Opskriften er enkel:

  • Lav 3 min. Fits of anger meditation med Nickoline hver dag (se video ovenfor)

  • Brug Louise Hay’s affirmation mod cellulite, hver gang de negative følelser begynder at presse sig på.

← Ældre Nyere →