Ton, form og opstram dit ansigt på naturlig vis!

Tadaaaahhhhh… Må vi præsentere Calmlish SCULPT Gua Sha®!

Denne gua sha baby har været undervejs i over et år. Den er startet som små streger på et papir, blevet klippet ud i karton, været igennem endeløse test af krystalprøver og sidst men ikke mindst er Sculpt Gua Sha® blevet design- og rettighedsbeskyttet.

Men nu er den her ENDELIG -  og vi er ovenud glade og stolte af resultatet. 

Et navn der siger det hele

Som navnet siger, så er Sculpt Gua Sha® specialdesignet til at tone, forme og opstramme dit ansigt på naturlig vis. F.eks omkring dine kindben, hage og kæbe, hvor spændinger og væskeophobning masseres væk og således føles mere markerede - eller under øjnene, hvor eventuelle poser kan reduceres betydelig. 

Når du bruger Sculpt Gua Sha’en® arbejder du med ansigtets bindevæv og lymfesystem for på denne måde at fremhæve dit ansigts naturlige kurver og markeringer. Sculpt® er ligeledes ekstra god til at reducere ophobning af lymfevæske samt spændinger, således at dit ansigt kommer til at virke mere tonet, løftet og stramt og på denne måde opnå et mere ungdommeligt udtryk.

Udseende og opbygning

Sculpt Gua Sha® har 5 kanter, som hver især bruges til at arbejde med forskellige teknikker og ansigts områder for at forme og tone huden: 

1. Kurven

Brug denne kurve til at “kramme” hver side af øjenbrynet, kindbenet og kæbekanten for at frigøre spændinger og væske samt tone huden. 

2. Den lille lige kant 

Med denne side kan du dræne væske under øjnene ved blidt at placere kanten lige under øjet i det indre hjørne af øjet og med et fjer-let tryk lade sculpt glide ud til det ydre hjørne af øjet. Forestil dig, at du trækker en lille vandballon ind under huden. 

Denne side af Sculpt kan også bruges lige under øjenbrynet til at løfte og forsigtigt strække øjenbryns musklen. Det gør du ved at placere kanten lige under øjenbrynet og forsigtigt skubbe øjenbryns musklen op for derefter at strække den i en opadgående bevægelse.

3. Den takkede side / tekstur siden.

Kanten med takker bruges til at øge blodgennemstrømningen til hudoverfladen for at fremme hudens glød samt reducere fine linjer og rynker. 

4. Sculpt kanten 

Bagpå gua sha’en sidder der en kant - Sculpt kanten, og den er helt unik. Det er denne kant vi bruger til at tone og forme ansigtet med. Vi kalder også denne kant for lymfedrænage kanten, da den skæve kant skaber et ekstra lille vakuum, når den trækkes forsigtigt og med fjer-let tryk mod huden. Dette hjælper med at dræne væsken væk.

Når du gør dette, er det vigtigt, at du holder gua shaen så fladt som muligt på huden, så kanten konstant rører huden alt i mens du sørger for, at dit tryk er let og tempoet er langsomt. Forestil dig også her, at du trækker en vandballon under huden. Lymfebanerne er placeret lige under huden, så hvis trykket bliver for hårdt, blokeres lymfestrømmen frem for at dræne den.

5. Den lange kant 

Denne side bruges til klassisk gua sha skrab - hvor du ved at strække og løfte bindevævet således gør det samme ved huden. 

Du finder Calmlish SCULPT Gua Sha® lige HER

← Ældre Nyere →