VIGTIGT! Calmlish holder sommerferielukket og sender derfor ikke ordrer.

Sådan får du det optimale ud af vores multi facebalm.

Du kan bruge din facebalm til langt mere end Gua Sha massage. Facebalm er skøn som ekstra beskyttelse under din favoritcreme, som erstatning for dag- og natcreme og som rensebalm.

Sådan gør du

  • Start med at fylde håndvasken 1/4 del op med varmt vand, dog ikke så varmt, at du brænder dig.
  • Læg din vaskeklud i blød i vandet, mens du masserer din facebalm ind i huden.
  • Med en spatel eller spidsen af din Gua Sha tager du en lille ærtstørrelse facebalm op i håndfladen. Undgå at stikke dine fingre ned i balmen, og derved tilsætte bakterier.
  • Gnid dine hænder sammen for at smelte facebalmen.
  • Placer hænderne over ansigtet, luk øjnene og tag 10 dybe indåndinger, så roen begynder at lande.
  • Masser nu balmen godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Brug ekstra tid de steder, hvor huden har tendens til at tilstoppe, som fx næse, hage og pande.
  • Når du har masseret balmen godt ind i huden, tager du vaskekluden op af vandet, vrider den let og lægger den over hele ansigtet, sådan at du damper din hud. Lad den ligge, mens du tager nogle dybe indåndinger. Har du meget sensitiv hud eller rosacea, kan det være, du ikke skal dampe huden. Mærk efter, hvad der føles bedst for dig.
  • Masser nu med vaskekluden i cirkulære bevægelser, sådan at du vasker al facebalm grundigt af.
  • Har du haft makeup på, eller føles din hud ikke helt ren, kan du gentage hele processen en ekstra gang.
  • Når din hud er renset, slutter du af med at plaske koldt vand i ansigtet og påfører en lille mængde facebalm som natcreme.

Nu er du klar til at lave Gua Sha facial.

Sådan bruger du facebalmen om morgenen

Om morgenen kan du nøjes med lidt vand i ansigtet og en blød klud under morgenbadet, efterfulgt af en lille mængde facebalm på fugtig hud.

Hvis huden føles tør efter kort tid, så lav en dobbeltpåføring af facebalm ved, at du først masserer et tyndt lag ind i huden, venter 1 minut og derefter påfører endnu et tyndt lag.

Husk altid at påføre facebalm på fugtig hud, da facebalmen så trænger dybere og hurtigere ned i huden, samtidig med den fanger fugten fra hudoverfladen, så din hud føles “plump” længere.

Det første lag facebalm trænger dybt ned i huden, hvor de vegetabilske olier straks går til værks med at reparere og forny huden.

Det andet lag facebalm forsegler hudbarrieren, så den bedre kan holde fugten inde og irritanter, forurening og bakterier ude.

Hudbarrieren er en aktiv del af dit immunforsvar, og hver dag hjælper din hud dig således med at holde dig sund og rask.

Sådan bruger du facebalmen om aftenen

Du renser garanteret allerede din hud, så hvorfor ikke gøre det ekstra lækkert? Nyd de to minutter, du bruger på at vaske dagen væk. Tanjas faster på 70 har altid brugt 30 minutter på “at gøre sig lækker til natten”, og resultatet ses i dag. Hun har ikke en rynke, og huden er fugtmættet og velplejet. Vi siger ikke, du skal bruge 30 minutter hver aften på din hud; vi siger: “Få det meste ud af den tid, du bruger på dig selv ved at gøre det ud fra et mindset af selvkærlighed fremfor en sur pligt, der skal overstås”.

Nyd teksturen af facebalmen, mens du masserer den ind og virkelig mærk temperaturen på vandet, varmen fra dampen og teksturen fra vaskekluden, mens du vasker og masserer dagen af.

Sæt pris på din hud, mens du renser den og tak den for at passe på dig.

TIP: Facebalmen kan bruges under øjnene og på læberne som ekstra natpleje.

 Du finder vores Facebalm HER

← Ældre Nyere →