Emma Martinys bedste selfcare tip

emma martiny gua sha guideVi har spurgt den inspirerende Emma Martiny om sine bedste selfcare ritualer her i coronatiden.

 

Hvad består din selfcare rutine af her i corona tiden?

Mine rutiner er blevet vendt godt og grundigt på hovedet, efter jeg blev mor til den skønneste lille dreng omkring nytår. Det betyder, at der er betydeligt mindre tid til mig selv, men samtidig forsøger jeg at holde fast i små gode ritualer, som giver mig energi og velvære. For mig er det eksempelvis selfcare at stå op 1 times tid før mand og baby, så jeg har lidt arbejdsro fra morgenstunden.

Det er selfcare, når jeg går en lang tur med barnevognen og et podcast i ørene. Og det er selfcare, at jeg laver bare lige 2 minutters gua sha massage hver dag OG kommer makeup på – for min egen skyld, fordi det gør, at jeg føler mig som den bedste udgave af mig selv.

 

Hvad er det absolut vigtigste ritual for dig lige nu?

Mine løbeture. Det er et lille tidsrum, hvor jeg gør noget godt for mig selv, og bare kan lade tankerne flyde.

 

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Lær dig selv at kende. Ment på den måde, at vi skal lære, hvad der klæder os, og hvad vi og vores krop (hud, hår, negle), synes om. Det handler om at finde sine bedste træk og værne om og fremhæve dem.

 

Hvordan ser din gua sha rutine ud lige nu?

Den er ultra hurtig – men den eksisterer, og det er det vigtigste! Jeg laver gua sha massage næsten hver eneste dag. Bare lige 1-5 minutter hver morgen. Lidt er bedre end ingenting, og så skal der nok blive tid til lækre, lange og effektive massager igen engang i fremtiden.

 

PS Emma har en lækker mad- og skønhedsblog som du finder lige her.

← Ældre Nyere →