Tina Lykkegaards bedste selfcare tips

tina lykkegaard calmlish gua sha

Vi har spurgt Tina Lykkegaard om sine bedste corona selfcare tips. Her kommer de:

"Mit bedste selfcare tip må være at prioritere sig selv. Hvis man lever sammen med en partner, så siger højt, at i dag ønsker jeg at gøre… for så ved partneren at det skal prioriteres og omvendt.

Jeg er blevet ekstra god til det det seneste år, da jeg har en lille søn og i starten øsede jeg ud af mig selv, men fandt ud af at jeg også skulle tankes op.

Jeg elsker badeværelsestiden, sommetider er det 3 min. andre gange en time eller mere. Jo, mere tid jeg har, jo mere ”nørdet” kan jeg blive med masker, gua sha, afslappende bad med æteriske olier mm.

Det er helt tydeligt, at glemmer jeg alene-tid, så ser jeg det hurtigt på min hud. Der får jeg ligesom besked på at lytte efter min krop igen.

Så i denne corona tid, hvor det hele er vendt lidt op og ned planlægger jeg lidt mere, hvornår jeg kan få tid selv gua sha massage. Det er en ting der står meget højt på min liste (sammen med smoothies om morgenen – det vender jeg tilbage til) da det giver mig så meget.

Mange tror at det ”bare” er en ”sten” jeg kører rundt i huden, men for pokker, det er så meget mere end det. Ro, afspænding, afslapning og så er effekterne bare så gode, at jeg ikke kan lade være.

Min smoothie er nok også en rigtig Tina Lykkegaard ting. Jeg elsker det! Det er klart en af mine hudplejetips indefra. Tænk hvor meget hud-næring jeg kan give mig selv blot med et glas eller to. Det gør noget rigtig godt for mig, min hud og fordøjelse."

 

← Ældre Nyere →