Eyelift gua sha massage

Eye lift facial med gua sha

I august lagde vi vores eyelift facial op på instagram og i har givet os den fineste feedback - tusind tak for det! Har du endnu ikke prøvet den, så får du videoen her i bloggen, så du kan komme i gang med det samme :)


Det her skriver Tina Hvedehave om eye lift massagen:

"Jeg har været igang med Gua Sha i snart 2 måneder nu. Jeg bruger dem hver dag. Kan simpelthen ikke lade være. Det er blevet mit yndlings ritual - både morgen og aften ! 
Min hud elsker det og det ses tydelig nu -  hvad den lille fisk kan udrette af mirakler. Siden i slog Eye Lift guiden op på IG den 26. august har jeg lavet massagen hver anden dag og WAUW hvor det virker !!!
Jeg er helt blown away over så fint et løft de har fået ! Kan simpelthen mærke når jeg rynker mellem mine bryn, at min pande er blevet strammere .... 
Og helt uden Botox ... Jeg er kæmpe fan !!" 

 

SÅDAN GØR DU


TRIN 1

Start med at åbne op på “tjek ind” punktet lige under kravebenet ved at køre dine fingerspidser i cirkler på punktet, åbn op for begge punkter på samme tid.

TRIN 2

Hold på punktet omkring lige under hvor øjenbrynet starter ved næseroden, hold trykket på begge sider af ansigtet på samme tid, hold med fast tryk i 10-15 sekunder. Punktet er oftest ømt, så du er ikke i tvivl, når du finder det.

TRIN 3

Hold på punktet ved den yderste øjenkant på begge sider af ansigtet på samme tid med fast tryk i 10-15 sekunder.

TRIN 4

Hold på punktet midt på øjets nederste kant på begge sider af ansigtet på samme tid med fast tryk i 10-15 sekunder. Punktet sidder på benet lige under pupillen, når du kigger lige ud. (Du kan mærke, der er en lille bue ind der, hvor punktet er).

TRIN 5

Brug kanten af Gua Sha hovedet og skrab fra næsefløjen op langs næsen, til du når øjenbrynet. Skrab 10 gange med medium tryk.

TRIN 6

Med Gua Sha hovedet skraber du fra den yderste øjenkant lige under øjet på den bløde del og ind mod øjenkrogen, fortsæt op over øjenlåget ud mod den yderste øjenkrog. Fortsæt i denne cirkel med meget let tryk 10 gange.

TRIN 7

Har du kragetæer, så strækker du ud i området med pege- og langfinger, og med den anden hånd bruger du Gua Sha hovedet eller halespidsen og skraber frem og tilbage eller i zigzag over kragetæerne, gør det 5 gange over hver linje med let til medium tryk. Har du ikke kragetæer så spring dette trin over.

TRIN 8

Tag kanten af Gua Sha hovedet og skrab fra den yderste øjenkrog ud til hårgrænsen med medium tryk 10 gange.

TRIN 9

Brug Gua Sha halespidsen for at stimulere brynets yderste punkt (frem og tilbage, op og ned og i cirkler).


TRIN 10

Gentag hele trin 9 i midten af brynet med medium tryk 10 gange.

TRIN 11

Gentag hele trin 10 ved starten af brynet ved næseroden.

TRIN 12

Slut denne side af ansigtet med at køre med Gua Sha hovedet fra hårgrænsens midterlinje ud til tindingen og ned langs øret og halsen for at dræne til lymfen 3-5 g
ange med let tryk. Gentag alle trin i den modsatte side.

ANDRE GODE TIPS MOD TRÆTTE OG TUNGE ØJENOMGIVELSER

Afslut med iskolde krystaller (vi anbefaler ametyst) eller agurkeskiver på øjnene og giv dig selv minimum 5 minutter til at ligge og slappe af.

  • Få din skønhedssøvn - brug gerne sovemaske eller sov i et helt mørkt rum.

  • Er du dehydreret, kan man se det med det samme på dine øjne, husk minimum 2 liter vand HVER dag.

  • Face Fitness til øjnene. Husk at du får vores store online Facegym medlemskab gratis, når du køber en gua sha krystal hos honestbeautytalks.org.


EYE FITNESS ØVELSE

Sørg for, at hoved og nakke er afslappet og kig ligeud på et punkt foran dig. Uden at bevæge hovedet eller halsen, kig med dine øjne til højre, mens du trækker vejret ind. Pust ud, mens du kommer tilbage til midten. 


På en indånding kigger du nu til venstre og tilbage til midten på en udånding. På en indånding kig ned og kom tilbage til midten på en udånding. På indånding kig op og på udånding tilbage til midten. Luk øjnene i 5 sekunder og gentag derefter øvelsen 2 gange mere. 


Derefter kigger du ligeud på et punkt foran dig. Uden at bevæge hovedet eller halsen ruller du øjnene hele vejen rundt, først den ene vej og efterfølgende den anden vej. Gentag 3 gange, luk øjnene et par sekunder mellem øvelserne.

Øvelsen toner dine øjenomgivelser, giver liv og vitalitet til øjnene, øger blodcirkulationen og udglatter brynene. Hjælper især trætte og tørre øjne.

← Ældre Nyere →