Faste ansigtsmuskler = fast hud

I denne blog lærer du hvorfor fitnessgraden af dine ansigtsmuskler ikke er helt ligegyldig når det gælder hudens spændstighed, volumen, fugtighedsniveau og ikke mindst fasthed.

Vi ved alle sammen godt hvad der sker med kroppen, når vi bytter træningstøjet ud med sofaen eller mange timers stillesidende arbejde. Alt bliver slapt! Ikke kun musklerne, men også huden begynder at blive kreppet og slå folder.

Det samme sker i vores ansigt hvis ikke vi holder ansigtsmusklernes spændingsgrad ved lige.

Der er flere grunde til at at faste muskler også er lig med fast hud, de to overordnede er 1/ volumen og 2/ blodcirkulation.

Når musklerne er faste fylder de mere end når de er slappe, hvilket naturligt nok fylder huden ud bedre.

Når musklerne er fit og fungerer som de skal, cirkulerer der mere blod og derved næringsstoffer til huden, som forstærker dermis og sørger for optimal hudfornyelse. Denne bevægelse påvirker desuden lymfesystemet positivt, hvilket resulterer i en renere hud med mindre væskeophobning.

Derfor skal du huske både at træne samt afspænde dine ansigtsmuskler dagligt,og her er kombinationen af ansigtsyoga og gua sha helt genial.

Hos Calmlish elsker vi simple teknikker, der arbejder med fremfor imod hudens helt naturlige fysiologiske processer for fornyelse, og vi er overbeviste om hvis vi blot bliver bedre til at forstå hvordan huden fungerer, så kan vi gøre helt utroligt meget for at sænke aldringsprocessen - helt naturligt.

Vil du lære mere om dine ansigtsmuskler, så tag et kig på billedet nedenfor, og øv dig i at bevæge de forskellige muskler, og læg mærke til hvor god du er til at isolere de forskellige muskler fra hinanden. Jo mere bevidste vi bliver om vores daglige ubevidste mimik, jo mere kan vi forebygge og behandle mimiske rynker. 

ansigtets muskler Jeg, Tanja, har denne plakat på badeværelsesvæggen, hvor jeg laver mine mere avancerede gua sha teknikker, ansigtsyoga og cosmetic needling foran spejlet. På denne måde øger jeg dagligt min bevidsthed om mine ansigtsmuskler, hvor jeg spænder, hvor jeg oplever dovne muskler etc. Og det har virkelig gjort en forskel for både min hud, men især tunge øjenlåg har fået et løft og næsefoldslinjen er blevet mindre.

Ansigtsyoga Instruktør Niki Terlich har lavet en række Gua Sha + Ansigtsyoga videoer til os som du finder her:

 

Naturligt facelist med ansigtsyoga og Glow roller


Ansigtsyoga og gua sha massage med Flow gua sha mod bekymringsrynken

 

Gua sha massage med Flow gua sha og ansigtsyoga mod kragetræer/rynker omkring øjene


Behandling af næsefoldslinjen med Glow gua sha og ansigtsyoga


Behandling af panderynker med Glow roller og ansigtsyoga


Behandling af hals og kæbelinje med Glow roller og ansigtsyoga


Behandling af læberynker med Lift gua sha og ansigtsyoga

← Ældre Nyere →