Hvad er forskellen på en jaderulle og en krystalrulle?

Det er et spørgsmål vi har fået flere gange, og det kan vi da godt forstå, for hvorfor koster en glow roller mere end jaderullen og er der overhovedet forskel?

Der er stor forskel på kvaliteten af stenen

Jade findes i mange kvaliteter, ægte jade (jadeite) er virkelig dyr og meget sjælden, derfor er alle jaderuller lavet af billigere udgaver af jadesten som består af en gruppe af mineraler kaldet nephrite. Disse jadeagtige sten kaldes typisk xiuyan jade og serpentiner jade. De er blødere end ægte jade og derfor lettere at udskære til jaderuller. Den blødere kvalitet virker ikke lige så kølende som den ægte jadeite som er hård, men de er stadig dejlige at bruge.

Vi har valgt at bruge certificerede ægte krystaller, da de hårdere i struktur og holder sig køligere længere. Og så ved vi at de er ægte! Den tungere kvalitet gør også at du kan arbejde dybere i huden uden at skulle trykke så hårdt.

Der er forskel på energien i stenene

Desværre er krystallerne dyrere end den billigere jadesten, men til gengæld er de ægte og vi er ret vilde med de energetiske kvaliteter i de forskellige krystaller vi bruger (sodalit, obsidian, rosakvarts, bjergkrysta, aventurin og ametyst).

Bjergkrystal
Indeholder alle regnbuens farver. Dens virkning er derfor også mangesidet og kan bruges af alle. Den er særlig god til dig, der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav. Bjergkrystal hjælper med at samle dine tanker et sted og virker afklarende samt rensende på krop og sind.

Sodalit
Står for flow og bruges især når vi vil stimulere lymfesystemet som f.eks. ved hævede øjne eller væskeophobning eller urenheder i huden.

Den er til dig, der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Samt slippe gammel frygt der holder dig tilbage. Dens energi giver en følelsestilstand af tillid, ro, orden, mod og overblik.

Ametyst
Giver ro i sind og hud, Den er til dig, der er en rigtig power-kvinde, som har brug for en time-out fra en travl hverdag med mere gøren end væren. Den har en rensende effekt på krop, sind og hud. Ametyst bruges ofte ved søvnproblemer og derfor god at opbevare i soveværelset eller under hovedpuden.

Rosakvarts
Rosakvarts står for selvkærlighed, selvprioritering, ro og harmoni. Den er til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. 

Aventurin
Aventurin er en rigtig vitalitets krystal. Den er til dig der er frihedselsker og livsnyder, men som oftest kommer til at sidde fast i pligter, overarbejde og et overaktivt hoved. Aventurin repræsenterer lethed, eventyr og livsenergi.

Obsidian
Giver huden ekstra beskyttelse mod stråling og forurening både energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk. Den er til dig, der er stresset og sidder mange timer bag skærmen. Denne vulkanske sten bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger.

Bonusinfo: Den er desuden kendt fra Game of Thrones som "Dragon glass". 

Funktionen er den samme ved den glatte ende af glow rolleren

Hvis du ikke tror på energien i stenen, så kan vi betrygge dig med at sige at funktionen af rullerne er næsten ens. Dvs øget lymfestimulering og blodcirkulation i huden virker lige meget om det er stimuleret med serpentiner/xiuyan jadesten eller krystaller, så du kan blot vælge den du synes er pænest ;) Dog har vores glow rollere den fordel at de har en ende med tekstur, som den billige jaderulle ikke har.

Tekstur-krystallens funktion er som et viskelæder der minsker rynker, ar, pigmentering og trist hudtone og erstatter det med fornyet vitalitet og glød - deraf navnet Glow roller.

Find alle vores Glow Rollers lige her

← Ældre Nyere →