Opskrift på gua sha kropsolie (mod blå mærker)

opskrift på kropsolie med arnika mod blå mærker til gua sha massage

Hvis du er kommet i gang med din krops gua sha massage mod cellulite og muskelspændinger, så har du sikkert oplevet at få et par blå mærker, de steder hvor fasciavævet har forvridninger.

En af de magiske ingredienser i denne gua sha krops olie er arnika ekstrakt, som både mindsker levetiden af de blå mærker og hjælper med at forebygge dem.

Basen er jojobaolie som efterladen huden silkeblød. Jojobaolie minder i struktur om hudens eget sebum og hjælper faktisk med at få arnika ekstraktet til at trænge hurtigere ind i huden og dermed øger effektiviteten.

Har du lyst kan du tilsætte 20 dråber æterisk olie i alt for duft og forskellige hudegenskaber.

Grapefrugt, stranddil (Crithmum maritimum) og cedertræ bruges ofte i cellulite blandinger for deres vanddrivende effekter.

Helichrysum italicum og blue tansy (tanacea anuum) hjælper ligeledes med at få de blå mærker til at forsvinde hurtigere.

Det skal du bruge:

  • 100ml spray eller pumpeflaske
  • 100ml jojobaolie
  • 30ml arnika olie ekstrakt

Du kan købe ovenstående som kit lige her

Sådan laver du gua sha olien:

  • Start med at hælde arnika olien i sprayflasken og hvis du vælger det, tilsæt 20 dråber æteriske olie og ryst godt i 2 min.
  • Fyld derefter op med jojobaolien og ryst flasken i 2 min. mere.
  • Olien er nu klar til brug. 

Fordelen ved at have olien i en sprayflaske er, at du kan spraye direkte på det område du ønsker at lave gua sha massagen, uden at få olie på fingrene. Olierede hænder og krystal gua sha'er kan være nemlig være lidt risky ;). Hav altid et håndklæde eller andet blødt underlag under dig, når du laver gua sha massagen. Så mindsker du risikoen for at gua sha'en går i stykker hvis du skulle komme til at tabe den.

Se også alle vores olier til naturlighudpleje

← Ældre Nyere →