Søndags luksus til dine fusser

I dag vil vi gerne dele et skønt og afslappet Slow Beauty Ritual med jer, nemlig vores detoxifying fodbad.

“Ophobningen af giftstoffer i krop-sind-systemet fremskynder aldringsprocessen. At fjerne giftstofferne vækker evnen til fornyelse” - Deepak Chopra

Der findes mange måder at fjerne giftstoffer fra kroppen på, men i dag skal det hverken handle om grøntsager, urter, antioxidanter eller vitaminer. Det er weekend og det betyder tid til velvære, nydelse og selvforkælelse.

Vi skal i dag fjerne giftstoffer fra krop og sind ved at forkæle dine fødder med et detoxifying fodbad. Dine kære fusser arbejder hårdt for dig hver dag, og det er ikke så tit, de får den opmærksomhed, som de fortjener. Kineserne har i tusinder af år arbejdet med fødderne og rettet op på helbredsproblemer, organer og hormoner. Vores fødder er fyldt med nerveender og akupressurpunkter, der har forbindelse til kroppens energikanaler. Et fodbad gør derfor ikke kun dine fødder lækre og blødere, hvis du tilføjer de rigtige ingredienser, kan et fodbad hjælpe på udrensning af hele kroppen.

 Vi vil derfor på det varmeste anbefale dig at sætte 20 min. af til dig selv i denne weekend. Find et rart sted i en blød stol eller i din sofa og stil dit detoxifying fodbad foran dig, lad dine fødder langsomt glide ned i det varme vand. Lav nogle dybe vejrtrækninger og mærk stressen lette fra din krop, alt imens din krop laver en “mini detox”.

Du skal bruge:

  • 1 balje fyldt op med varmt vand

  • 2 spsk havsalt

  • 2 spsk Epsomsalt

  • 1 spsk baking soda (natron)

  • 1 citron (skiver)

  • 1 spsk olie (kokos eller mandelolie)

  • 5 dråber valgfri æteriske olie (jeg bruger lavendel, da det virker beroligende)

  • Evt. friske blomster for lige at give dit fodbad lidt ekstra lir af luksus-spa i stuen og en himmelsk duft

Sådan gør du:

Bland alle ingredienser sammen i baljen med varmt vand og rør rundt. Top med friske blomsterblade og nyd dit slow beauty ritual i minimum 20 min. Dit sind vil blive let, dine fødder silkebløde og dine negle rene og hvide. Det er en ren kærlighedserklæring til dine fødder.

NB: Brug ikke detox-bad, når du er gravid.

Bonusinfo: Epsomsalt booster din krop med magnesium. Er især godt inden sengetid, hvis du har svært ved at få din skønhedssøvn.

Rigtig god fornøjelse!

← Ældre Nyere →